Cirera d’Avall és una masia de Lladurs, Lleida, restaurada amb una capacitat de fins a 20 persones, l’espai ideal per a celebrar el teu casament. Està ubicat en un entorn natural de bonics paisatges, camps de conreu i boscos, ideal per a celebracions íntimes, els amants de la natura i les vistes, s’hi trobaran com a casa.

Un espai inoblidable i d’ensomni per al teu casament, que el farà únic i diferent, i sobretot, exclusiu.

Unes instal·lacions de luxe us esperen a vosaltres i a tots els convidats.  La masia compta amb amplis salons i zones enjardinades on podreu celebrar el vostre casament. Els seus jardins plens de flors i bellesa acolliran la cerimònia, que envoltada de tant color, se us farà molt més especial, seguida d’un còctel a l’aire lliure i un banquet amb tot luxe de comoditats.

Tenen un gran equip de professional, amb una àmplia experiència en la realització de banquets i celebracions de tota mena, per la qual cosa podran oferir-vos una infinitat de serveis totalment adaptats a les vostres necessitats.

I si, a més, voleu aprofitar l’estada, la masia es troba molt a prop de les pistes d’esquí, d’un embassament i d’un riu, per fer moltes activitats: culturals, d’oci, d’aventura, artesanals, per descobrir la zona i treure’l el màxim profit.

Una gran piscina us espera, les zones com la sala d’estar compten amb grans finestrals que deixen veure les espectaculars vistes, i per la nit, s’il·lumina la piscina.

A més, compten amb un Spa on podràs donar-te massatges d’aigua, cromoteràpies, entrar a la sauna, i després relaxar-te prop de la xemeneia.

La casa rural Cirera d’Avall compta amb totes les comoditats que necessites, tant per al teu casament somiat, com per a una escapada, t’esperen grans aventures, sensacions i molt de luxe!

Preguntes freqüents
  1. Feu més d'un casament al dia?
    No
  2. És possible llogar només l'espai, sense el servei de restauració?
    Sí.
  3. Disposeu de menús especials?
    Sí, per Vegetarians, Vegans, Diabètics, Hipertensos, Celíacs i Altres