TopTeam el conformen un petit grup de persones que de la seva passió han fet la seva professió. Ofereixen classes de ball de tots els estils per a persones de totes les edats i condicions, especialment per a parelles que volen aprendre balls de saló i altres disciplines per sorprendre a tothom en el dia del seu casament. L’equip de TopTeam es distingeix de les altres empreses que ofereixen serveis similars: El nombre de classes, el ritme de les sessions i els estils treballats s’adapten totalment als desitjos i necessitats de cada parella, i ofereixen pressupostos a mida de cada client. A més, no cal que tingueu cap mena d’experiència.

Tanmateix, disposen de fantàstiques instal·lacions en el seu gran gimnàs a La Canya, al bell mig de la Vall de Bianya, on ofereixen tot tipus d’activitats dirigides, espais de fitness, entrenaments personals, assessorament dietètic, quiromassatge, fisioteràpia, arts marcials i classes de ball. Està obert de dilluns a diumenge, amb un amplíssim horari a la vostra disposició.

Amb TopTeam, podreu gaudir d’un servei d’allò més complet i a la vostra mida. Genial!

Preguntes freqüents
 1. Oferiu classes particulars?
  Si.
 2. Quins tipus de balls treballeu?
  Treballem tots els estils, des dels més clàssics fins als més actuals. Ens adaptem als gustos de cada parella de nuvis.
 3. Quantes classes es necessiten per aprendre els diferents estils quan no es té experiència?
  Adaptem el nombre de classes al nivell de cada parella de nuvis.
 4. Quins altres serveis oferiu?
  TopTeam som un gimnàs a Olot que ofereix activitats dirigides, espai fitness, entrenaments personals, assessorament dietètic, quiromassatge, fisioteràpia, arts marcials o classes de ball.
 5. Quin horaria teniu?
  El gimnàs està obert de dilluns a diumenge amb un horari molt ampli. Quant a classes de ball, ens adaptem a cada parella i client.