Quan arriba el moment de planificar el teu casament, cada detall compta. A Comotinta sabem com és d’important que cada element reflecteixi l’essència de la vostra història d’amor. Per això, ens dediquem amb passió a crear invitacions i detalls nupcials que són tan únics com vosaltres.

El nostre objectiu és convertir les teves idees en realitats tangibles. Cada invitació i detall és elaborat amb cura i amor, fent servir materials de primera qualitat per assegurar-nos que tot sigui perfecte. Des de les invitacions més elegants fins als detalls més petits per als convidats, volem que cada peça expliqui una part de la vostra història.

Serveis

 • Invitacions Personalitzades: Ens encanta escoltar la vostra història i reflectir-la en les invitacions. Treballem amb una àmplia gamma de materials i dissenys per crear invitacions que siguin veritablement vostres.
 • Detalls per als Convidats: Sorprèn els teus convidats amb detalls únics i personalitzats. Des de caixetes de records fins a etiquetes personalitzades, cada element està pensat per deixar una empremta duradora.
 • Papereria del Casament: No ens aturem a les invitacions. També dissenyem programes de cerimònia, menús, targetes de seient i qualsevol altre element de papereria que necessitis, tot combinant amb el tema del teu casament.
 • Consultoria de Disseny: Estem aquí per ajudar-vos a decidir què s’adapta millor al vostre estil i pressupost. Treballem conjuntament amb vosaltres per assegurar-nos que cada detall sigui perfecte.
 • Distribució per tot Catalunya: Tot i estar ubicats a Cabrils, els nostres serveis arriben a tot Catalunya. Ens assegurem que les vostres comandes arribin a temps i en perfectes condicions, sense importar on estigueu.

A Comotinta, ens prenem la qualitat molt seriosament. Cada producte és fet a mà amb materials de la més alta qualitat. A més, estem compromesos amb la sostenibilitat, utilitzant materials reciclats i tècniques respectuoses amb el medi ambient en els nostres processos.

El que fa que Comotinta sigui especial és el nostre enfocament personalitzat. Sabem que cada parella té una història única, i ens esforcem per capturar-la en els nostres dissenys. Treballem estretament amb vosaltres, escoltant les vostres idees i transformant-les en realitats precioses que seran recordades per sempre.

Preguntes freqüents
 1. Quins productes oferiu?
  Invitacions per a casaments, servei d'impressió, dissenys personalitzats. Papereria: bossetes de cotó amb etiqueta, bosses arròs, confetti, marcallocs, mocadors, pegatines, portabengales, sobres, targetes de tot tipus. Decoració i regals per a convidats: bosses, caixes, detalls tela, miralls, etiquetes, llapissos, clauers, pegatines, plaques metàl·liques i figures de nuvis.
 2. Amb quanta antelació he de fer la comanda?
  Uns 10 dies.
 3. I quan la rebré?
  En un termini màxim de 10 dies laborables.