Cor_Carlit_Gospel_logo

Cor Carlit Gospel son el cor de gòspel que animarà el vostre casament d’una manera autèntica i d’arrel afroamericana.

Cor Carlit Gospèl compta amb una llarga trajectòria en el sector, des dels inicis de 1987-1988 fins ara, així doncs sent el cor de música gòspel més antic de l’estat espanyol. Gràcies a tot això, la seva experiència els ha portat a poder transmetre el gòspel en estat pur, fent el gòspel emotiu i meravellós… Sens dubte ho gaudireu i viureu amb els vostres estimats convidats experimentant sensacions úniques.

A més, han actuat en diversos llocs emblemàtics de Catalunya i l’estranger, com ara el Palau de la Música Catalana.

El cor el componen vuitanta cantaires professionals de diferents procedències i edats que de segur us enamoraran. Està format per pianistes, cantants, baixistes, bateries, contralts, sopranos i tècniques vocals. Cadascú dels components és important per donar aquella harmonia a les cançons.

Donaran aquell toc diferencial, especial i sentimental que tant desitgeu amb els seus cors i repertoris de gòspel del panorama europeu contemporani que, us traurà un somriure als nuvis i a tots els convidats.

El cor s’adaptarà a totes les vostres necessitats, per tal de donar un servei personalitzat i fer el vostre dia el més especial.

A més, també es dediquen a fer concerts, col·laboracions, tallers i festivals.

No dubteu i contacteu amb Cor Carlit Gospel, el seu repertori de gòspel singular us enamorarà.

 

 

 

Preguntes freqüents
  1. Possibilitat de desplaçament?
    Sí.
  2. Quina formació musical oferiu?
    Sòn experts en gòspel.
  3. Quin és el seu repertori musical?
    Des de les arrels africanes fins als compositors actuals.