Si sou amants de la cultura Andalusa i del flamenc, i voleu que el vostre casament destil.li arte, per tots costats, aquest cor, no pot faltar el dia del vostre casament. Ofereixen mises rocieres, cerimònies civils i actuacions tant al moment de l’apertiu nupcial com del casament o festa final.

El Coro Alma Rociera de Reus, us ofereix els seus serveis. Son un cor, format per cantants i músics que perfectament vestits per l’ocasió us oferiran el millor de la cultura andalusa per al vostre casament.

El cor compta amb una llarga trajectòria i experiència en casaments, i us ofereix bodes plenes d’emoció, i unes veus i melodies a l’alçada del vostre gran dia.

Tenen una àmplia oferta en peces musicals, com per exemple pràcticament sempre en cada actuació, la Salve Rociera que tocarà la fibra de tots els vostres convidats.

Si voleu que la banda sonora del vostre casament sigui d’arrels andaluses, no dubteu en contactar amb el Coro Alma Rociera i us oferiran un ampli ventall de possibilitats per amenitzat el vostre casament. El “cante”, la “música” i el “baile” no faltaran al vostre casament 100% andalús.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Música per a cerimònia, aperitiu, banquet i ball final.
 2. Què inclou el pack boda?
  S'adapten als gustos dels nuvis.
 3. Quin estil de música oferiu?
  Flamenc.
 4. Tipus de formació musical?
  Corus de veu i música.
 5. Tamany de la formació?
  Gran, més de 6 músics.
 6. Teniu disponibilitat per a desplaçaments?
  Sí.
 7. Durada de l'actuació?
  L'acordem amb els nuvis.