Situada a ple centre d’Olot, la botiga Corredera Núvia i Festa ofereix tot el que puguis desitjar per lluir espectacular en el teu gran dia. Vestits de núvia de les millors marques, vestits de festa i per les dames d’honor, complements i fins i tot un taller on confeccionen vestits de núvia i de festa a mida. Amb més de 40 anys d’experiència en el món de la moda nupcial, a dia d’avui Corredera Núvia s’ha convertit en tot un referent a La Garrotxa i més enllà.

Disposa de vestits de núvia dels dissenyadors de més renom, com Silvia Fernandez Atelier i Jesus Peiro, García, Peiró, St.  PatrickOronoviasMonica  Lovetti, Jesús Peiró, José M. Peiró for Whitedy.. .Vestits de tots els estils i per a tot tipus de núvia. Quant a vestits de festa, ofereix marques com Teresa Ripoll,  HelaineAscensión Bernal, Marfil, Immaculada  García i Fely Campo, entre altres. Tanmateix, hi trobaràs tota mena de complements per a conjuntar amb el teu vestit escollit. Tocats, bosses, sabates, llenceria, coixins, guants, accessoris pel cabell… en varietat d’estils, aptes per a tots els gustos. 

I si el que busques és un vestit únic i totalment personalitzat, en el seu atelier te’l confeccionaran a mida, tal com sempre havies somiat.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Venta de vestits de núvia, vestits de festa per a dames d'honor, complements i taller de confecció.
 2. Amb quines marques treballeu?
  Silvia Fernandez Atelier i Jesus Piero, Immaculada García, Josep. M. Peiró, Oronovias, St. Patrick, Monica Lovetti, etc. Quant a vestits de festa: Teresa Ripoll, Helaine, Fely Campo, Ascensión Bernal, Marfil, Madison, Anna Karpetian, Josep M. Peiró, Immaculada García.
 3. Quins estils oferiu?
  Romàntic, boho, clàssic, modern, elegant, juvenil, sexy, princesa, senzill...
 4. Quins complements oferiu?
  Tocats, bosses, sabates, llenceria, coixins, guants, accessoris pels cabells...
 5. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Aprox. 5 mesos
 6. És necessari demanar cita prèvia?
  És aconsellable.