Si estàs cercant un vestit de núvia, a la botiga Corredera Núvia i Festa trobaràs el vestit dels teus somnis per a l’ocasió més especial. Un gran assortit de vestits de núvia, cerimònia i festa, així com tota mena de complements t’esperen, en aquesta fantàstica botiga del centre d’Olot.

A Corredera Núvia i Festa vesteixen il·lusió. Vesteixen a núvies com tu,  oferint un servei totalment personalitzat, atent, i a mida, amb el que podran aconsellar-te quins són els vestits núvia i complements ideals per al teu casament, perfilant així, l’estilisme perfecte per al teu gran dia.  A la seva botiga, trobaràs vestits de núvia de primeres marques, així com un taller propi on confeccionen vestits totalment a mida, tenint en compte els gustos, somnis, i il·lusions de cada núvia. Vestits amb els quals et sentiràs única, feliç, guapa, segura i còmoda.

També disposen d’una gran varietat de vestits de festa, cerimònia i dames d’honor. Trobaràs el vestit ideal per a cada ocasió per especial que sigui. Un vestit que dirà molt de tu i de la teva personalitat, aquell vestit que et farà brillar com la que més. Corredera Núvia i Festa treballa amb les marques més reconegudes del mercat. També confeccionen vestits de festa, cerimònia i dames d’honor a mida en el seu taller. Un vestit únic, fet amb tu i per a tu.

Els complements també són un dels punts forts de Corredera Núvia i Festa.  Són ideals per a combinar amb el teu vestit de núvia, festa o cerimònia.  En trobaràs de tota mena, sempre acord amb el teu estilisme. A més, ofereixen un servei fantàstic on podràs personalitzar les teves sabates i bossa de mà: Tria el tipus de sabata, el taló, el color… i per acabar-ho d’arrodonir,  també podràs fer a joc la teva bossa de mà. Un servei on, una vegada més, queda pales l’entusiasme de Corredera Núvia i Festa, per personalitzar al màxim l’estilisme de la dona, sigui per un casament, o una celebració especial.

Pots demanar dia i hora, a través de la seva pàgina web així com per telèfon, per whatsApp o vía missatge directe a Instagram . T’esperen amb els braços oberts, i un somriure d’orella a orella!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Venta de vestits de núvia, vestits de festa per a dames d'honor, complements i taller de confecció.
 2. Amb quines marques treballen?
  Respecte als vestits de núvia treballen amb les següent marques: Sílvia Fernández Atelier, Jesús Peiró, Monica Loretti, José M. Peiró, Demetrios, Alberto Palatchi... I pel que fa als vestits de festa, cerimònia, i dames d'honor treballen amb: Teresa Ripoll, Marfil Barcelona, Ana Karapetian, Feli Campo, Madison...
 3. Quins estils ofereixen?
  Romàntic, boho, clàssic, modern, elegant, juvenil, sexy, princesa, senzill...
 4. Quins complements ofereixen?
  Sabates de núvia i festa, llenceria de casaments, tocats de porcellana, pedreria o flor preservada, guants, bosses de mà de festa i núvia, vels i bijuteria. A més, personalitzen les sabates i bosses de mà.
 5. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  5 mesos aproximadament.