A Cotó Films són especialistes en la producció i post-producció de films de casament.

Us faran una pel·lícula personalitzada que mostrarà la vostra història, amb un to romàntic i emotiu i amb estil cinematogràfic.

Al capdavant d’aquest projecte, la Júlia Bagaria Portet, que dirigeix i edita tots els vídeos de Cotó Films, i que compta sempre amb la col·laboració d’excel·lents professionals del cinema i de l’audiovisual, per assegurar que cada projecte té tot el suport tècnic necessari per a aconseguir el millor resultat. ​

La seva passió és fer films que emocionin a través de les imatges, el so i el ritme, i capturar moments i sentiments i fer-los perdurar en el temps, per així poder-los reviure sempre més. Cotó Films també us garanteix la màxima discreció durant el vostre casament perquè no us adoneu que hi són i així aconseguir les imatges més naturals i espontànies.

Si esteu buscant un vídeo professional de la màxima qualitat el vostre equip és Cotó Films.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Films de casament (preparatius, cerimònia, banquet i festa), celebracions i altres dies inoblidables. Tenim quatre propostes de vídeo i complements com el Love Story (Preboda), Style shoot (Postboda), Instavídeo, Documental edit, servei de Drone, etc.
 2. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí, podem anar a qualsevol lloc del món.
 3. Quin es el vostre estil de vídeo?
  Romàntic, sensible, emotiu i cinematogràfic. Filmat i editat per professionals del cinema.
 4. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  Entre 2 i 3 mesos.