Contacte

  Cotó Films és una productora audiovisual especialitzada en vídeos de casament amb seu a Barcelona (Catalunya). Cotó Films està formada per un equip de professionals del cinema i l’audiovisual i produeixen vídeos que semblen autèntiques pel·lícules. Els vídeos de Cotó Films no són només el vídeo del vostre casament, sinó que també parlen de la vostra personalitat i expliquen la vostra història d’amor.

  Al capdavant d’aquest projecte hi ha la Júlia Bagaria, creadora de Cotó Films, que dirigeix i edita tots els vídeos que fan i que compta amb la col·laboració d’excel·lents professionals del cinema i de l’audiovisual, per assegurar que cada projecte té tot el suport tècnic necessari per a aconseguir el millor resultat. ​

  La passió de la Júlia és fer films que emocionin a través de les imatges, el so i el ritme, capturar moments i sentiments i fer-los perdurar en el temps, per així poder-los reviure sempre més. Cotó Films també us garanteix la màxima discreció durant el vostre casament perquè no us adoneu que hi són i així aconseguir les imatges més naturals i espontànies.

  Si esteu buscant un vídeo professional de la màxima qualitat el vostre equip és Cotó Films.

  Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
   Films de casament (preparatius, cerimònia, banquet i festa), celebracions i altres dies inoblidables. Tenim tres propostes de vídeo i complements com el Love Story (Preboda), Instavídeo, Documental edit, servei de Drone, Material original, etc. Sempre ens agrada parlar amb la parella per poder-los oferir la millor opció per a cada una.
  2. Teniu disponibilitat de desplaçament?
   Sí, podem anar a qualsevol lloc del món.
  3. Quin es el vostre estil de vídeo?
   Romàntic, sensible, emotiu i cinematogràfic. Filmat i editat per professionals del cinema.
  4. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
   Depèn de l’època de l’any però entre 2 i 3 mesos.