Cottage és un equip format per a dos floristes, de la seva passió han fet la seva professió. Mar Masnou, fundadora de Cottage, va cursar estudis a l’escola d’Art Floral de Catalunya. Amb en Joan Planas, formen un tàndem d’experts que ompliran el teu gran dia de colors, aromes i textures, de la mà de les teves flors preferides.

Ofereixen un servei de floristeria d’allò més complet: Des de la decoració floral de l’espai, del vehicle, dels teus cabells…fins el teu ram de núvia somiat, Cottage crearà un concepte floral espectacular, personalitzat i totalment adaptat als teus gustos i preferències. Podràs triar entre una fantàstica varietat d’espècies, i escollir l’estil de decoració floral amb el que sempre havies somiat. Res és impossible amb l’equip de Cottage!

La Mar i en Joan aposten pel comerç just i respectuós amb el medi-ambient. Treballen amb productors locals i de proximitat, per què així en coneixen el procés. Setmanalment s’apropen als seus proveïdors per fer una tria acurada de les millors flors. Èxit garantit!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Rams de núvia, decoració floral per a la cerimònia, decoració floral per el banquet, detalls de casament.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, ens adaptem als gustos i necessitats dels nuvis
  3. Possibilitat per desplaçaments?
    Si