Dóna un toc original, diferent i singular al teu casament, o celebra un comiat de solter inoblidable en alta mar, envoltat de la bellesa natural de la Costa Brava!

Creuers Mare Nostrum posa a la teva disposició les seves 4 embarcacions, perquè triïs la que més et convé: Atlántida III, Illa III, Escull i Stella Maris.

Si la teva idea és celebrar un casament íntim i marítim, amb Creuers Mare Nostrum podràs fer realitat el teu casament ideal. Les embarcacions Atlántida III i Illa III poden acollir fins a 250 i 125 persones, respectivament. Pots celebrar-hi tant la cerimònia com el banquet! I l’equip de Creuers Mare Nostrum t’ajudarà amb l’organització de tots els detalls, perquè en el teu gran dia no trobis res a faltar.

A més, si el que estaves buscant és un espai on gaudir d’un comiat emocionant, divertit i molt original, tens l’oportunitat de realitzar-lo en un entorn marítim i idíl·lic. Amb àpats a bord, vistes subaquàtiques i fins i tot combinant-ho tot amb activitats aquàtiques com snorkeling, pesca, la “botifarra”, caiac… La nova embarcació de l’empresa, el Stella Maris, està pensada especialment per a comiats de solter i serà decorada per a l’ocasió. On també comptareu amb música, copes, aperitiu… en resum, la millor festa que mai oblidareu!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Celebració de casaments, comiats de solter, aniversaris i esdeveniments a bord dels nostres vaixells.
 2. De quina flota disposeu?
  Disposem de 4 vaixells: Atántida III, Illa III, Escull i Stella Maris. El Stella Maris és la nostra nova embarcació i està destinada específicament a comiats de solter.
 3. Nombre màxim de convidats?
  250 per l'Atlàntida III i 125 per l'Illa III.
 4. Quins serveis complementaris oferiu per a casaments?
  Organització del casament a bord del vaixell, banquet, aperitiu, cerimònia, decoració, música i flors.
 5. Quins serveis complementaris oferiu per a comiats de solter?
  Música i àpats a bord, i tota mena d'activitats per passar una bona estona en remull:  snorkeling, pesca, la "botifarra", caiac, etc.