CRISCATERIG & MAS LA CENTRAL

Criscatering és una empresa de càtering de la Garrotxa. És tot un referent per a parelles que volen celebrar un casament i un convit molt especial,  Cristcatering, disposa d’un espai meravellós, el Mas la Central, una masia per casaments a la Garrotxa ubicada en un entorn natural únic, un paratge privilegiat al bell mig de la Vall d’en Bas que ofereix tot allò que puguis desitjar i demanar un casament a la Garrotxa,

CRISCATERING, un món de sabors al teu gust.

Criscatering, doncs, organitza casaments amb estil propi, tots els serveis necessaris per fer del vostre casament al Mas la Central o en qualsevol espai que vosaltres destijeu, un dia inoblidable: Dissenyen muntatges per a tots els gustos, de tots els estils, i adapten l’espai i la decoració tant als vostres gustos com en l’entorn on se celebri el casament.  l’Equip de CrisCatering, us aconsellarà l’espai adequat si desitgeu casar-vos a pla platja, en un entorn rural, etc.

La Cuina de Criscatering: Ofereix una cuina tradicional redefinida i reinterpretada on les presentacions acurades, són les protagonistes. Els sabors, les aromes i presentacions modernes i posades al dia, permetran poder gaudir plenament de la seva cuina i despertar els vostres sentits i el dels vostres convidats.  La seva xef de cuina, la Cristina, ha treballat a les millors cuines de Catalunya, com el Bulli, el Celler de Can Roca, l’Àbac, el Sant Pau… una experiència perfecta per a garantir els millors convits per a casament de la Garrotxa.

MAS LA CENTRAL, un espai idíl·lic al bell mig de la Garrotxa.

Disposa de grandiosos jardins de gespa de verd intens i vistes espectaculars a la Vall de Bianya i a la Garrotxa. Esdevé ideal per celebrar-hi l’aperitiu i la cerimònia civil. Tanmateix, disposa de dues zones cobertes, idònies per a un aperitiu rústic i envoltat de pau i silenci, i per a un pla B immillorable. També hi trobaràs diferents salons, una preciosa terrassa, i una zona de ball per gaudir d’una festa inoblidable.

L’equip de Mas La Central també organitzarà els serveis complementaris, decoració de l’espai, la música, i transport, entre altres. A més a més, no hauràs de compartir espai amb ningú, només s’hi celebra un casament al dia. La Cuina del Mas la Central, com no pot ser d’una altra manera, va a càrrec de CrisCatering, una combinació perfecta per a celebrar un casament de somni a la Garrotxa!

Preguntes freqüents
 1. Tipus de cuina?
  De mercat, tradicional, típica regional, d'autor
 2. Es poden adaptar els menús?
  Si. Per a vegetarians, intoleràncies, etc
 3. Oferiu pastís nupcial?
  Si
 4. Cuineu al mateix lloc del banquet?
  Si, cuinem al Mas la Central o en qualsevol altre espai.
 5. Altres serveis que oferiu?
  Si els nuvis es casen fora del Mas la Central, cerquem l'espai, i els serveis complementaris que els nuvis necessitin com ara: decoració, músics, transport, fotògrafs...