Cúpules Esfèric, és un grup de joves apassionats per l’arquitectura i la fusta que donaran un toc diferent de l’ambient del vostre casament.

Cúpules Esfèric són experts en creacions arquitectòniques de fusta, com ara cúpules per a casaments, carpes de fusta tipus domo, pèrgoles… Podreu combinar les diferents opcions que us ofereix l’equip amb un toc d’il·luminació, videoprojecció o mobiliari entre d’altres.

Han ampliat el seu àmbit professional a desenvolupar, oferint una varietat de serveis especialitzats en tres àrees diferents:

 • Experiències úniques amb la seva gamma de cúpules geodèsiques, disponibles tant per lloguer com per venda, ideals per a esdeveniments i espais efímers.
 • Solucions tècniques i creatives en arquitectura, incloent-hi direcció d’obres per a projectes de construcció convencionals.
 • Creacions artesanals al seu taller de fusteria, on cada peça es realitza amb precisió i atenció al detall.

Les obres de fusta són la millor opció per guarnir el vostre casament. Les seves creacions aportaran un toc original i singular a la celebració, ja que disposen de dissenys propis i d’un taller a Arguelaguer (Girona) amb totes les eines necessàries.

Així doncs, l’equip us ofereix cúpules de diferents mides:

 • Cúpules Talla S: Planetàrium S (9,3 m²), Òrbit S (8,1 m²), Doble entrada S (8,7 m²).
 • Talla M: Multientrada M (17,8 m²), Planetàrium M (15,6 m²), Òrbit M (14,4 m²), Doble entrada M (15,5 m²).
 • Talla L: Multientrada L (27,9 m²), Planetàrium L (25,4 m²), Òrbit L (22,5 m²).
 • Talla XL: Òrbit XL (75 m²).

A més, l’equip és qualificat i expert en construcció i muntatge de cúpules geodèsiques de fusta. Per aquesta raó, ofereixen el seu servei de manera personalitzada, així doncs, si comenteu a l’equip d’emprenedors les vostres propostes, s’encarregaran de fer-ho realitat.

Contacteu amb Cúpules Esfèric i tingueu una decoració especial pel vostre casament. 

Preguntes freqüents
 1. Fan desplaçament?
  Per tota Girona.
 2. Fan cúpules a mida?
  Sí.
 3. Fan domos personalitzades?
  Sí.