Contacte

  Heu pensat en fer una entrada espectacular a la cerimònia o al restaurant, fer el vostre primer ball inoblidable i diferent, fer una actuació sorpresa per la vostra parella, alguna cançó o ball que no pot faltar aquest gran dia amb els vostres convidats? Cypherz ho farà possible!

  Que us oferim?

  Us ajudem a crear, coreografiar i practicar el vostre primer ball diferent, divertit i amb estil urbà, sols o amb convidats. Posem en comú idees, us proposem músiques i diferents estils de ball segons les vostres peticions. Sorprèn als teus convidats però sobretot gaudeix d’una part del vostre gran dia preparant alguna cosa especial amb la teva parella i / o familiars.

  El “Pack Urban Wedding” compost per 4 sessions (90 min aprox. cadascuna) i possibilitat d’afegir últim assaig al lloc de la celebració. Us oferim possibilitat de realitzar les sessions els dissabtes i diumenges.

  No necessiteu tenir experiència en ball ni tan sols ballar bé! Només necessitem les vostres ganes de passar-ho bé i nosaltres adaptarem la coreografia al vostre nivell perquè us sentiu cómodes, segurs i podeu disfrutar d’aquest moment.

  Som una Escola de Dansa Urbana formant a ballarins des del 2008. Treballant dins de la Dansa urbana els estils de Hip-hop, House, Break i Popping emfatitzant la improvisació bàsic per expressar.

  Max Piedra aka MaxOne, nascut a Barcelona el 1980. Va començar a ballar breaking l’any 1996, ha format part de grups emblemàtics com Breakfast Crew, The Others, Foot Rock Kingz, Zulu Kingz (primer grup de break de la història). Pioner del House i el Freestyle HipHop va entrar en contacte amb aquests estils en l’any 2001. Ha competit i ha jutjat en els majors esdeveniments internacionals com Battle Of The Year, IBE, Freestyle Session, Juste Debout, Eurobattle. Com a promotor ha organitzat esdeveniments com Juste Debout Spain, Feel da bounce Spain, Battle Of Da Monthztars (primer esdeveniment nacional on el breaking i els topstyles es troben en un mateix espai). Ha ballat per a l’Àfrica Bambatta, KrsOne, Black Eyed Peas i ha estat coreògraf per a artistes com Ella Lamin y Romy Low. Director de la primera companyia de house dance a Espanya, Humans Of da Red House i director de l’escola de dansa urbana Cypherz a Sabadell

  Preguntes freqüents
  1. Oferiu classes particulars?
   Sí.
  2. Quins estils de ball treballeu?
   Dansa urbana, estils actuals.
  3. Quins serveis oferiu?
   Classes de ball, muntatge coreogràfic, muntatge coreogràfic per a convidats.