Contacte

La Dàlia Solé i la Rosa Ariza formen aquest duo de professionals, un equip d’experts en l’organització de casaments que ofereix un servei d’allò més complet i adaptat a les necessitats de cada parella. Wedding Planners per vocació, s’han format durant molts anys de la mà dels millors experts. Actualment i després d’una llarga experiència organitzant, decorant i coordinant casaments en tots els estils, s’han convertit en tot un referent per a les parelles de Sabadell i més enllà.

Disposen de 3  serveis diferenciats, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves circumstàncies:

– Organització integral del casament: Cerca de proveïdors, decoració de l’espai, vehicle, etc. Coordinació de tots els detalls i protocol.
– Decoració: Escolliran amb vosaltres la millor decoració pel vostre gran dia, creant un ambient captivador, adaptat als vostres gustos i expectatives.
– Coordinació del dia B: Control de proveïdors, protocol i planning perquè tot surti a la perfecció. Ideal perquè en el teu gran dia no hagis de patir per res!

Dàlia Solé Wedding Planner és una aposta segura si desitges un casament totalment personalitzat, sense mals de cap i imprevistos. Perquè en el teu dia més especial, et mereixes gaudir de cada instant sense haver de patir per res!

Preguntes freqüents
 1. Nombre màxim de convidats?
  No
 2. Quins serveis oferiu?
  Organització Integral del casament, que inclou: cerca de l'espai, càtering, fotografia, vídeo, entreteniment i tot allò que puguin necessitar per a un casament personalitzat. Coordinem i muntem la decoració que els nuvis han preparat i els ajudem a tindre una experiència especial sense nervis ni imprevistos assistint el dia del seu casament amb un equip de profesionals.
 3. Tipus de cerimònia:
  Civil a l'aire lliure o religiosa.
 4. Especialistes en casaments?
  Som especialistes en casaments en masies, cases rurals o finques privades. També treballem mà a mà amb aquelles parelles que són d'aquí però resideixen a l'estranger per ajudar-los a organitzar el casament que volen.