A Dao’s Moda són especialistes en vestits de nuvi i complements. Compten amb 3 botigues físiques ubicades a la província de Barcelona, dedicades a la moda masculina amb més de 40 anys d’experiència, des de l’any 1976.

Recomanen reservar cita amb 3 mesos d’antelació i, un expert de l’equip de professionals de Dao’s Moda t’ensenyarà tota la col·lecció de la temporada. T’ajudaran a escollir el conjunt que més s’adapti als teus gustos i necessitats, perquè et sentis totalment còmode en un dia tan especial.

A més, tots els seus establiments disposen d’un taller propi d’arranjaments a mida per a cada nuvi.

A part de la seva pròpia col·lecció d’alta qualitat, també treballen amb una gran varietat de marques, perquè trobis el que més s’adapti al teu pressupost i al teu estil. Des de firmes nacionals fins a internacionals, de la millor qualitat. Entre les col·leccions de Dao’s Moda trobareu el model Allen, el model Astaire, el model Belmondo, d’entre molts altres.

També trobareu tota mena d’accessoris per complementar el vostre conjunt:

 • Tirants
 • Corbata
 • Passadors
 • Sabates / Mocassins

I, molt més!

A Dao’s Moda  saben la importància d’aquest gran dia, és per això que volen que puguis lluir impecable i amb el vestit que més encaixi amb la teva personalitat, perquè et sentis còmode en casa moment. Aquell dia seràs el protagonista de l’esdeveniment.

No ho dubtis més i visita’ls a qualsevol de les seves botigues on t’assessoraran de forma totalment personalitzada.

 

Preguntes freqüents
 1. Tenen secció d'outlet?
  Sí.
 2. Fan conjunts a mida?
  Sí.
 3. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  És recomanable 3 mesos abans.
 4. Quins serveis ofereixen?
  Vestits a mida pel nuvi, complements, assessorament personalitzat...