Contacte

La Davinia Torres és fotògrafa per vocació. Una persona que des de ben petita ha viscut a través de la càmera i que d’adult va decidir fer de la seva gran passió la seva professió. Va estudiar Fotografia, i l’any 2011 va decidir fer realitat el seu somni: Obrir el seu propi estudi fotogràfic i dedicar-se a capturar i immortalitzar moments únics i especials, i plasmar-los en precioses imatges.

Pel teu gran dia, la Davinia farà realitat el vostre reportatge fotogràfic ideal, adaptant-se als vostres gustos i preferències. Amb enginy, talent i bon gust, sabrà reconèixer aquells instants únics i irrepetibles, els més emotius, convertint-los en fotografies artístiques, naturals i de màxima qualitat.

A més, durant el casament passarà desapercebuda en tot moment, per tal que us sentiu còmodes i relaxats. I perquè pugueu tenir un record complet d’aquest capítol de les vostres vides, la Davinia us ofereix els seus serveis per a l’àlbum preboda i l’àlbum postboda. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixes?
  Foto, preboda, postboda, Àlbums, mini àlbums, Álbum digital, fotografies en alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotografies
 2. Ofereixes pack de nuvis?
  Si. El pack s'adapta a les necessitats dels nuvis.
 3. Disponibilitat de desplaçament?
  Si.
 4. Quin és el teu estil fotogràfic?
  Natural, artístic.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge?
  Aproximadament 3 mesos.