Dermis Salón de Belleza està ubicat a Reus. Compta amb esteticistes professionals amb 16 anys d´experiència amb un únic objectiu: LA BELLESA DEL TEU COS.

De dia la pell s´ha de protegir d´agents exteriors (vent, radiació solar, deshidratació,…) principals factors de l’envelliment. Aquesta protecció s´ha de fer amb tractaments que reforcin els teixits per evitar la pèrdua de fermesa.

Per la nit es quan la pell es regenera i permet absorbir millor els actius tractants (apliquen sèrum o cremes amb acció regenerant).

Posen a la seva disposició tractaments professionals i les tècniques més avançades per obtenir resultats excepcionals utilitzant productes de primeríssima qualitat amb concentracions òptimes per l´eficàcia i tolerància en la pell. Renoven la seva oferta de tractaments  regularment, adaptant-se constantment a les novetats que ofereix el mercat. 

Molt aviat a la web “Dermis Koru” trobaràs la nova botiga online, on adquirir els productes d’estètica més exclusius i avançats, a preus molt atractius.

Descobreix el benestar i l´eficàcia dels seus tractaments. Seran els teus millors aliats al’hora de reduir els efectes de l’envelliment i rejovenir.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessoria d'imatge.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Disposem d'assessorament personalitzat i el pack de núvia que consisteix en depilació completa, neteja de cutis, peeling corporal amb sals i fang del Mar Mort, manicura i pedicura amb hidratació profunda, tractament de perles i d-tox.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí, servei de maquillatge tant per núvies com convidades.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.
 5. Disposeu de botiga online?
  Properament es podran adquirir gran varietat de productes a la nostra botiga online de la web Dermis Koru.