Contacte

  El centre Diana Cárdenas Estètica Avanzada és un establiment situat a Lleida, que ofereix tota mena de tractaments estètics per arribar ideals al vostre gran dia. El seu objectiu és oferir a les núvies els millors tractaments amb la finalitat de millorar la seva imatge i el seu benestar personal.

  El centre està dirigit per una professional amb una àmplia experiència en el sector. També és especialista en l’eliminació de tatuatges i pigments.

  Diana Cárdenas Estètica Avanzada posa a la vostra disposició un munt de serveis:

  • Tractaments facials: regeneració, pell sensible, hidratació, antienvelliment, acne, per la rosàcia, taques…
  • Tractaments corporals: estries, cicatrius, cel·lulitis, reafirmació, per les mans…
  • Micropigmentació: eyeliner, microblading, llavis…
  • Altres tractaments: pílings químics, maquillatge professional, tractaments capil·lars, eliminació de tatuatges…

  Tots els tractaments són totalment personalitzats i s’adapten a les necessitats de cadascú, gràcies al previ assessorament personal que us faran. El centre utilitza productes de qualitat i les últimes tecnologies disponibles en el sector de l’estètica.

  Sens dubte, Diana Cárdenas Estètica Avanzada és el lloc ideal per a tots aquells que busquen un tractament estètic avançat i professional. El seu equip de professionals està qualificat per oferir els millors resultats per un dels dies més importants per a vosaltres.

  A més, també ofereixen un servei exclusiu d’entrenador personal per estar en la millor forma pel vostre gran dia. Trobareu classes particulars o en grup, totalment adaptades al client. Al seu Instagram podeu trobar més informació @moises13sportscoach

  Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixes?
   Tractaments facials i corporals, maquillatge, entrenador personal...
  2. Cal demanar cita prèvia?
   Sí.
  3. Fan tractaments personalitzats?
   Sí, tots els seus tractaments s'adapten a les necessitats de cadascú.