Sabem l’important que és per a vosaltres el dia del vostre casament, així que ens sentim amb el compromís de donar el millor de nosaltres. Considerem que es tracta d’una gran responsabilitat, de la qual ens sentim orgullosos d’estar capacitats de poder oferir-te un bon servei.

El nostre treball comença en el moment quan s’aprova el pressupost perquè el dia del casament estigui tot lligat.

Una primera reunió per conèixer-nos, crear un ambient distès, conèixer els vostres gustos i preferències i escoltar qualsevol cosa que ens vulgueu transmetre. Preferim prendre un cafè amb vosaltres però si no us va bé podem utilitzar qualsevol via, com skype o una conversa telefònica.

Mantenim el contacte a través de Whatsapp o mitjançant trucades per anar-nos comunicant qualsevol cosa que no es parlés el dia de la reunió.

Si cal ens reunim una altra vegada. És important que coneguem tots els detalls del casament.

És imprescindible per a nosaltres que el dia del casament us sentiu còmodes, relaxats i confiats que heu deixat en bones mans el treball de cobrir el reportatge.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Foto i vídeo, preboda, postboda, Álbums, mini álbums, fotos en alta resolució, drone, photocall i bluray o dvd amb totes les fotos en HD.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Tenim diferents packs per a que els nuvis puguin triar el que s'adapti a les seves necessitats.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí.
 4. Quin és el vostre estil de fotografía?
  Foto-reportatge, però ens adaptem a qualsevol estil que els nuvis vulguin.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  2,5 mesos.