Diego Mora Fotógrafo sap l’important que és per vosaltres el dia del vostre casament, així que se sent amb el compromís de donar el millor d’ell. Considera que es tracta d’una gran responsabilitat, de la qual se sent orgullós d’estar capacitat de poder oferir-te un bon servei. 

El seu treball comença en el moment quan s’aprova el pressupost perquè el dia del casament estigui tot lligat. 

Una primera reunió per conèixer-vos, crear un ambient distès, conèixer els vostres gustos i preferències i escoltar qualsevol cosa que li vulgueu transmetre. Prefereix prendre un cafè amb vosaltres, però si no us va bé pot utilitzar qualsevol via, com skype o una conversa telefònica. 

Mantindreu el contacte a través de Whatsapp o mitjançant trucades per anar-vos comunicant qualsevol cosa que no es parlés el dia de la reunió.

Si cal us podreu reunir una altra vegada amb ell. És important que conegui tots els detalls del casament.

És imprescindible per a en Diego Mora Fotógrafo que el dia del casament us sentiu còmodes, relaxats i confiats que heu deixat en bones mans el treball de cobrir el reportatge.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Foto i vídeo, preboda, postboda, Álbums, mini álbums, fotos en alta resolució, drone, photocall i bluray o dvd amb totes les fotos en HD.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Tenim diferents packs per a que els nuvis puguin triar el que s'adapti a les seves necessitats.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí.
 4. Quin és el vostre estil de fotografía?
  Foto-reportatge, però ens adaptem a qualsevol estil que els nuvis vulguin.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  2,5 mesos.