Diego Mora Fotografia sap l’important que és per vosaltres el dia del vostre casament, així que se sent amb el compromís de donar el millor d’ell. Considera que es tracta d’una gran responsabilitat, de la qual se sent orgullós d’estar capacitat de poder oferir-te un bon servei.

El procés comença amb un primer contacte entre les dues parts, fotògraf i clients. En aquest primer apropament es tracta de tractar d’entendre tots els gustos, preferències o qualsevol cosa que es vulgui transmetre al fotògraf. Aquest podrà ser per via presencial o bé per Skype o conversa telefònica. Ja que, és un factor molt destacat a la iniciació perquè Diego Mora Fotografia pugui plasmar les teves preferències i així personalitzar totalment les fotografies.

Diego Mora ofereix els seus serveis el dia del casament durant tota la celebració, inclús abans, pel fet que us acompanyarà des de la preboda, fins al final de la festa passant òbviament pel moment més especial com és la cerimònia.

És imprescindible per a en Diego Mora Fotografia que el dia del casament us sentiu còmodes, relaxats i confiats que heu deixat en bones mans el treball. Per poder veure mostres dels treballs anteriors fets per ell, podeu consultar la seva web. No ho dubtis més i plasma el teu casament de la mà del millor, Diego Mora Fotografia.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Foto i vídeo, preboda, postboda, Álbums, mini álbums, fotos en alta resolució, drone, photocall i bluray o dvd amb totes les fotos en HD.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Tenim diferents packs per a que els nuvis puguin triar el que s'adapti a les seves necessitats.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí.
 4. Quin és el vostre estil de fotografía?
  Foto-reportatge, però ens adaptem a qualsevol estil que els nuvis vulguin.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  2,5 mesos.