Contacte

DiscoDigitalMusic porta més de 15 anys realitzant serveis de Discomòbil per a casaments a Barcelona, ​​Tarragona, Lleida, Girona. Realitzem tot tipus de serveis, Casaments, Discoteques mòbils, Festes d’aniversari, Esdeveniments, Convencions d’empresa, Presentació de productes, Congressos, Fires, Festes escolars, Animacions infantils, Cemonias Civils, Disc Jockey, Grups Musicals, Noces d’Argent …

Amb Discomòbil Barcelona, ​​DiscoDigitalMusic, tindreu una atenció especial i podreu personalitzar tots els nostres serveis al vostre gust.

Disposem de despatx propi, on us podrem atendre sempre que ho necessiteu fins que personalitzeu totalment el que serà el vostre gran dia. Per a això, inclourem totes les reunions que siguin necessàries per concretar tots els detalls del vostre casament o esdeveniment per la vostra total tranquil·litat i satisfacció.

A més dels serveis de Dj i Discomòbil, DiscoDigitalMusic disposa de pantalles de projecció de vídeo, per projectar qualsevol pel·lícula amb les vostres fotos preferides, karaoke, animació i Il·luminació decorativa i espectacular.

Realitzem serveis a tot Catalunya.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Música per a cerimònia, aperitiu, banquet, DJ, música de ball, animació i fotomaton.
 2. Què inclou el pack boda?
  Aperitiu + banquet + 2 hores de discoteca.
 3. Quin estil de música oferiu?
  Llatina, clàssica, chill out, disco jazz, rock, electrònica, regional i moderna.
 4. Tipus de formació musical?
  DJ, orquestra, banda.
 5. Tamany de la formació?
  Gran, més de 6 músics.
 6. Teniu disponibilitat per a desplaçaments?
  Sí.
 7. Durada de l'actuació?
  L'acordem amb els nuvis.