Disseny i Foto Somriu neix per la necessitat de buscar noves imatges per capturar, i sobretot per buscar el somriure de la gent. Núria Gutiérrez Ariño és la seva fundadora. Una apassionada pel seu treball, enamorada de la vida i agraïda per poder-se dedicar al seu hobby! Es troba a Reus, encara que es mou per tot Catalunya i els voltants, captant i fotografiant; amor, petons, abraçades i tot l’amor que podeu arribar a transmetre, en el vostre gran dia!

El seu principal objectiu és conèixer la vostra història per arribar a poder formar part d’ella, ajudant en tot el que estigui entre les seves mans perquè el vostre dia sigui perfecte. A partir d’aquí, vosaltres només us haureu de deixar emportar per ella i gaudir al màxim del vostre dia!

Alguns dels serveis que ofereix són:Fotografia d’esdeveniments, prebodapostboda, àlbums, Fotografies en alta resolució i sense marca d’aigua (sense signatura) en color ib / nphotocall i invitacions de casament personalitzades! Fantàstic!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Fotografia d'esdeveniments, preboda, postboda, àlbums, Fotografies en alta resolució i sense marca d'aigua (sense signatura) en color ib / n, photocall i invitacions de casament personalitzades.
  2. Feu packs de boda?
    Sí.
  3. Disponibilitat per a desplaçar-se?
    Sí.