logo-djbodas

Si estàs planejant el teu casament i vols que la música sigui un element inoblidable, DJ Bodas és la teva millor opció. Amb anys d’experiència i una passió per crear moments màgics, DJ Bodas ofereix un servei complet de música i animació dedicat exclusivament al món nupcial.

DJ Bodas sap que cada casament és únic i, per això, treballa estretament amb les parelles per entendre els seus gustos i preferències musicals. Des de la cerimònia fins a la festa final, DJ Bodas s’encarrega de cada detall sonor. Ofereix música ambient per a la cerimònia, música en viu durant el còctel i, per descomptat, una selecció de temes que farà que tots els convidats s’aixequin de les seves cadires i ballin fins a la matinada.

A més de ser un mestre en la selecció musical, DJ Bodas també proporciona equips d’àudio i il·luminació d’alta qualitat per assegurar-se que cada nota i cada ritme soni perfectament. L’ambientació lumínica està curosament dissenyada per complementar cada moment del casament, creant una atmosfera màgica i captivadora.

Per als moments especials com el primer ball, DJ Bodas treballa amb les parelles per triar la cançó perfecta, aquella que tingui un significat profund i que encapsuli l’essència de la seva història d’amor. També està obert a peticions especials i llistes de reproducció personalitzades, assegurant-se que la música reflecteixi plenament la personalitat dels nuvis.

A banda dels serveis musicals, DJ Bodas ofereix també una àmplia gamma de serveis addicionals per enriquir encara més la teva celebració: Plataforma 360º amb efecte finit, fotomatón per a casaments (emojimatón), telèfon audiollibre, barra lliure de begudes original, racó de tacos per a casaments, candy bar, lloguer de carretó de hot dogs, lloguer de carretó de cotó de sucre o lloguer de màquina de crispetes. Fantàstic!

Per als que busquen moments d’impacte visual i emocional, DJ Bodas proporciona una varietat d’efectes especials que inclouen canons de confeti, pistoles de CO2, màquines de fum i boira, fonts de foc fred, projectors, canons d’escuma i projecció en pastissos.

Amb DJ Bodas, cada casament es converteix en una experiència inoblidable. El seu compromís amb la qualitat, l’atenció als detalls i la passió per la música fan que cada celebració sigui única i especial. Confia en DJ Bodas per crear la banda sonora perfecta del teu dia més important i gaudeix d’una festa que tu i els teus convidats recordareu per sempre.

Preguntes freqüents
 1. Quins estils musicals ofereix?
  Tota mena d'estils musicals.
 2. Amb quina antelació hem de contactar?
  Quan abans millor!
 3. Ofereix els seus serveis a tot Catalunya?
  Sí.
 4. Podeu adaptar la música a diferents edats i gustos al casament?
  Per descomptat, ens assegurem de tenir un repertori divers que abasti diferents gèneres musicals per agradar a totes les edats i gustos.
 5. Ofereix serveis adicionals?
  Sí. ofereix un ampli ventall de serveis addicionals com ara, Plataforma 360º amb efecte finit, fotomatón per a casaments (emojimatón), telèfon audiollibre, barra lliure de begudes original, racó de tacos per a casaments, candy bar, lloguer de carretó de hot dogs, lloguer de carretó de cotó de sucre o lloguer de màquina de crispetes.
 6. Proporcionen efectes especials?
  Sí, proporcionen canons de confeti, pistoles de CO2, màquines de fum i boira, fonts de foc fred, projectors, canons d'escuma i projecció en pastissos.