Contacte

Dj Krilyn us proposa amenitzar el vostre casament amb un ampli repertori musical i un joc de llums que crearan un ambient molt especial. Compta amb equips de màxima qualitat que us brindaran el resultat que espereu per un dia tan important, com és el vostre casament.

Des de fa 10 anys Dj Krilyn es dedica a ambientar festes i esdeveniments. En aquest temps ha actuat en tota mena d’espais, sales i restaurants. La seva llarga i variada experiència, i el seu talent i professionalitat, li permeten adaptar el servei a qualsevol escenari i circumstàncies.

Dj Krilyn compta amb una llista de cançons molt àmplia i d’estils molt variats, des de pop català i espanyol fins chill out. Sabrà escollir la cançó que més s’adeqüi a cada moment, sempre adaptant-se als vostres gustos i desitjos.

D’altra banda, disposa d’un sistema d’il·luminació i dels recursos tecnològics més avançats, assegurant així l’èxit rotund del seu servei i una ambientació immillorable, idònia per a les condicions específiques de cada lloc.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  DJ, música de cerimònia, àpat, banquet, ball, animació i disco mòbil.
 2. Què inclou el pack boda?
  Diferents packs i serveis personalitzats.
 3. Quin estil de música oferiu?
  Llatina, clàssica, chill out, disco, jazz, rock, flamenc, regional, pop, modern.
 4. Tipus de formació musical?
  DJ.
 5. Teniu disponibilitat per a desplaçaments?
  Sí.
 6. Durada de l'actuació?
  Sense horari durant la celebració i a partir del ball 2h30'.