La millor opció per què la música del teu casament sigui tot un èxit,  és  deixar els grans moments en mans de grans professionals, com és el cas de Dj Manel.

En Manel té una llarga trajectòria i experiència, és un enamorat de la seva feina, i té molt clar, com fer passar-ho genial a tothom.

S’especialitza en música Pop, Rock, nacional i internacional dels 80 i 90, encara que també li encanten les sessions de Funky, Disco, House, i música actual.

Us proposa encarregar-se de què la festa del teu casament sigui tal i com sempre has desitjat. A més, compta amb un equip professional de so, llum i control totalment renovat.

S’adapta, com no pot ser d’una altra manera, a les vostres preferències perquè durant el vostre casament sonin les cançons que diuen més de vosaltres, de la vostra relació, així com, de la música que us fa gaudir i sentir-vos lliures tant a vosaltres, com als vostres amics i convidats,  amb l’únic ‘objectiu de que la festa estigui assegurada, i no decaigui en cap moment.

A l’hora de decidir la banda sonora del vostre casament, us reunireu amb ell,  i fins i tot visitarà l’espai on celebreu el vostre casament, coordinant i organitzant amb els professionals que intervinguin;  restaurant, wedding planner, metre…, cada aspecte de la festa, per garantir que tot surti a la perfecció el dia del vostre casament.

Dj Manel posarà música als moments més especials del vostre casament, com ara:

 • La música per a la cerimònia
 • La música per a l’aperitiu de casament
 • La música durant el convit de casament
 • La música durant la festa del vostre casament.

No dubtis ni un moment en deixar a càrrec de Dj Manel, la música del vostre casament i converteix-lo en una gran festa!

 

 

Preguntes freqüents
 1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  Amb un més com a mínim, però si ho fas amb més antelació, t'asseguraràs la seva disponibilitat
 2. Què inclou el pack de boda?
  Visites i reunió amb els nuvis, visita a l'espai on se celebrarà el casament, i organització amb els professionals de l'espai de tot l'esdeveniment.
 3. Quin repertori teniu?
  El repertori és molt ampli i pràcticament infinit. En Dj Manel, sempre s'adapta ls vostres gustos músicals.
 4. Hi ha algun problema o impediment si sol·licitem un tema que no és al repertori?
  N. Al vostre casament sonarà les cançons que vosaltres trieu.