Descobreix l’experiència única de Dusty Pink Stories, el teu estudi de disseny de papereria per a bodes i esdeveniments. Especialitzats en cal·ligrafia i disseny gràfic, el seu equip et convida a endinsar-te en un món de creativitat i elegància.

En Dusty Pink Stories, creuen en la importància de reflectir la història de cada parella a través de la seva papereria. Per això, creen dissenys totalment personalitzats, que neixen de zero i captiven amb cada detall.

Els serveis que ofereixen són una oportunitat per aconseguir una celebració única i inoblidable. Des de les invitacions custom amb tarja i sobre, fins als forros per als sobres en una gran varietat de colors i dissenys. També disposen de segells de llauna personalitzats, il·lustracions, detalls i mapes il·lustrats. No oblidis els complements com el seating plan, els marcadors de taula i molt més.

A Dusty Pink Stories, estan al dia de les últimes tendències i novetats del sector. Creuen que és essencial oferir als clients el millor, per això es mantenen actualitzats per garantir que la teva papereria sigui única i destacada.

Descobreix El Amante Volador l’acadèmia creativa amb cursos online i tallers presencials, un espai pensat per a tu. Ves-hi i deixa’t inspirar per les seves creacions i posa en marxa la boda dels teus somnis.

Dusty Pink Stories, el teu soci de confiança en el món del disseny de papereria i cal·ligrafia. Deixa que la teva història prengui vida a través dels seus dissenys. Contacta’ns avui mateix i comença a escriure el teu conte de fades.

Preguntes freqüents
  1. Què distingeix al Showroom de Dusty Pink Stories?
    És un espai exclusiu dissenyat per inspirar els clients amb les seves creacions i ajudar-los a visualitzar com serà el seu esdeveniment amb els productes de Dusty Pink Stories.
  2. Com puc estar segura que el disseny de la invitació reflecteix realment la nostra història com a parella?
    Dusty Pink Stories ofereix consultes personalitzades on podràs compartir detalls sobre la vostra història i gustos.
  3. Com puc coordinar el disseny de la invitació amb altres elements del casament, com els colors o el tema?
    Dusty Pink Stories ofereix assessorament expert per coordinar el disseny de la invitació amb altres elements del casament, assegurant una harmonia visual en tota la celebració.