El Chalet del Golf és un hotel agradable, tranquil i acollidor, situat als afores de Puigcerdà, al bell mig del Reial Club de Golf Cerdanya, un dels més bonics i exclusius de Catalunya. La seva excel·lent ubicació, al cor dels Pirineus, a la Vall de la Cerdanya, converteixen aquest emblemàtic hotel en l’indret ideal per a celebrar-hi un casament únic i de conte.

Disposen de diferents salons per a banquet, una zona ajardinada espectacular i unes terrasses amb vistes privilegiades al camp de golf i voltants. Un escenari immillorable pel teu reportatge fotogràfic!

Ofereix una gastronomia excel·lent, inspirada en la cuina regional, amb tocs d’autor, elaborada amb productes de proximitat de màxima qualitat. Elaboraran un menú exclusiu i a mida per a vosaltres, segons els vostres gustos i a l’alçada de les vostres majors expectatives.

A més a més, disposen d’un servei integral d’organització de casaments, pel que no hauràs de patir per res. Ells s’encarregaran de la decoració, la música, el protocol, el “timing” i tota mena d’altres extres, amb l’únic objectiu de què pugueu gaudir d’una celebració somiada i inoblidable.

Per descomptat, si ho desitgeu, us podreu allotjar vosaltres i els vostres convidats a les seves elegants i confortables habitacions, totes amb vistes espectaculars. 

Al Chalet del Golf tindreu l’èxit del vostre dia més especial garantit!

Preguntes freqüents
 1. Quants convidats podeu acollir?
  Fins a 150 (aprox.)
 2. Quins espais oferiu?
  Restaurant per al banquet, adaptat a les necessitats dels nuvis, Bar - Discoteca per a la festa, zona ajardinada per a l'aperitiu, casaments civils, reportatge fotogràfic.
 3. Quina localització teniu?
  A la Cerdanya, a Bolvir, en un marc incomparable, ideal per a celebrar un casament únic i exclusiu.
 4. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia civil que han de gestionar els nuvis, Banquet nupcial i festa.
 5. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina tradicional de la comarca amb tocs de creativitat i d'autor.
 6. És possible adaptar menús?
  Si, s'adapten als gustos dels nuvis.
 7. Fan menús especials?
  Si, adaptem els menús a vegetarians, vegans i persones amb intoleràncies alimentàries.