el-dien-catering

El Dien Catering és molt més que el càtering ideal pel vostre casament. S’encarregaran de tot el que pugueu necessitar en el vostre dia especial, a banda d’omplir el vostre casament dels millors gustos, olors i colors. 

Ofereixen propostes totalment acurades i cuidant fins a l’últim detall. El producte, la presentació de cada plat i les tècniques de cuina més avançades i  tradicionals, seran els protagonistes de totes les seves propostes gastronòmiques. Amb El Dien Catering sorprendreu a tots els vostres convidats amb els plats més exquisits i de la millor qualitat.

A més, podreu gaudir dels seus serveis de càtering a tota la província de Lleida i Tarragona.

A l’hora de dissenyar el menú pel vostre convit, El Dien Càtering perseguirà la màxima perfecció, oferint una cuina delicada, especialitzada i amb un toc totalment professional. El seu màxim objectiu és generar la màxima satisfacció per a tots els vostres amics i familiars. S’encarregaran de crear un menú i un aperitiu a la vostra mida, adaptat als vostres gustos i necessitats. Així, podreu gaudir d’un càtering únic i totalment personalitzat per a vosaltres.

El Dien Catering us ofereix un gran ventall d’allò més ampli de serveis addicionals, perquè vosaltres no hàgiu de patir per res durant el vostre dia. Des de la gestió del gran dia, la cerca de l’espai idoni, la decoració més adient i l’ambientació perfecta, fins a l’assessorament personalitzat sobre el pressupost. Ho podreu deixar tot en les seves experimentades mans i centrar-vos en gaudir de l’esdeveniment i dels vostres convidats.

Rebreu un tracte proper, càlid i completament flexible. Podeu posar-vos en contacte amb ells per via telefònica o a través del formulari de la seva pàgina web. Explica’ls-hi la teva idea i ells la faran realitat! 

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Aperitiu, convit, pastís nupcial, servei de cambrers. Decoració i menatge de casament. Recomanació de diferents espais espectaculars per a celebrar el casament.
 2. Els vostres menus són personalitzats?
  Sí, personalitzem els nostres menús amb cada parella de nuvis.
 3. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina de mercat, autor i de proximitat.
 4. Oferiu menús especials?
  Sí, ens adaptem a dietes especial (vegetarianes, veganes...) i adaptem els nostres menús a persones amb al·lèrgies i intoleràncies.
 5. Oferiu el pastís nupcial?
  Sí.