el-dien-catering

El Dien Catering és molt més que el càtering ideal pel vostre casament.  S’encarregaran de tot el que pugueu necessitar, a banda d’omplir el vostre gran dia dels millors sabors, olors i colors.  Propostes acurades, cuidades fins al mínim detall, on el producte, la presentació de cada plat i les tècniques de cuina més avançades i  tradicionals, seran els protagonistes de totes les seves propostes gastronòmiques.

A l’hora de dissenyar el menú pel vostre convit, El Dien Càtering persegueix la màxima perfecció, oferint una cuina delicada, acurada i amb tocs d’autor, amb l’únic objectiu de què us generi la màxima satisfacció. Crearan un menú i aperitiu a la vostra mida, adaptat als vostres gustos i necessitats. 

El Dien Catering us ofereix un ventall d’allò més ampli de serveis adiconals perquè vosaltres no hàgiu de patir per res. Des de la gestió del vostre gran dia, la cerca de l’espai idoni, la decoració, l’ambientació, fins l’assessorament sobre el pressupost. Ho podreu deixar tot en les seves experimentades mans.

Rebreu un tracte proper, càlid i flexible, i escoltaran totes les vostres peticions, idees i desitjos. Ofereixen els seus serveis de Càtering a tota la província de Lleida i Tarragona.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Aperitiu, convit, pastís nupcial, servei de cambrers. Decoració i menatge de casament. Recomanació de diferents espais espectaculars per a celebrar el casament.
 2. Els vostres menus són personalitzats?
  Sí, personalitzem els nostres menús amb cada parella de nuvis
 3. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina de mercat, autor i de proximitat
 4. Oferiu menús especials?
  Sí, ens adaptem a dietes especial (vegetarianes, veganes...) i adaptem els nostres menús a persones amb alèrgies i o intoleràncies
 5. Oferiu el pastís nupcial?
  Si