El Taller de Kitina és un petit obrador floral situat a Sabadell, format per un equip d’apassionats de les flors que treballen amb dedicació per crear composicions úniques i especials. La seva filosofia es basa en la utilització de materials de primera qualitat i en la cura dels detalls.

El taller ofereix una àmplia varietat de flors preservades, una opció sostenible i duradora per a la decoració floral. També aquestes flors conserven la seva bellesa natural durant anys, sense necessitat de manteniment, i són ideals per a rams de núvia, centres de taula, decoració d’espais, corones i tocats.

El taller també ofereix un servei personalitzat i romàntic, adaptant-se a les necessitats de cada client com:

 • Disseny i confecció de rams de núvia i complements: treballen amb cada client per a crear un ram únic i personal que reflecteixi el seu estil.
 • Decoració floral de la cerimònia i el banquet: ofereixen una àmplia varietat d’opcions per a decorar l’espai de la cerimònia i el banquet, des de centres de taula fins a garlandes i arcs florals.
 • Decoració d’espais, cotxes i altres elements: El Taller de Kitina pot decorar qualsevol espai, incloent-hi cotxes.
 • Creació de corones, tocats i altres accessoris florals: a més dels rams de núvia, el taller elabora corones, tocats i altres accessoris florals per a les dames d’honor i els convidats.

El Taller de Kitina està format per un equip d’apassionats de les flors que treballen amb dedicació per a crear composicions úniques i especials. Ofereixen assessorament personalitzat per a ajudar els clients a triar les flors i la decoració més adequada per al seu esdeveniment.

“Si estàs buscant la perfecció floral per al teu casament al Vallès Occidental, la millor opció és El Taller de Kitina: On els Somnis Florals es Fan Realitat.”

Preguntes freqüents
 1. Què són les flors preservades?
  Flors naturals que conserven la seva bellesa durant anys sense necessitat de manteniment.
 2. Quins serveis ofereix El Taller de Kitina per a bodes?
  Assessorament, disseny i elaboració de decoració floral amb flors preservades.
 3. Puc triar el tipus de flors per al meu ram de núvia?
  Sí, pots triar el tipus de flors que vols per al teu ram de núvia. El Taller de Kitina t'assessorarà sobre les flors que millor s'adapten al teu estil, l'època de l'any i el teu pressupost.