EL TALLER DE LAS FABULAS us ofereix des de Palamós i fins l’indret on vulgueu tota la seva experiència, saber fer i bon gust tant en pastisseria com en detalls per a casaments. Al capdavant del taller hi ha la Montse una llicenciada en Belles Arts i Pastissera. Una barreja perfecta, i que dóna com a resultat un treball impecable.

Els seus pastissos els podem definir com a pastissos de disseny, ja que cada pastís que ella elabora és completament diferent, dissenyat, creat i cuinat per a cada parella de nuvis.

El mateix passa amb els seus Candy Bar o taules dolces, les galetes, cupcakes… tot pensat per a cada ocasió i per a cada casament.

Treballa sempre amb productes de màxima qualitat i sempre que pot de proximitat: melmelades de l’empordà, fruites, farines, les millors xocolates belgues… . La seva pastisseria és sempre fresca, sana i cuidada fins el mínim detall.

En quants als detalls, també els prepara a mida. Ella mateixa els dissenya i crea aconseguint uns detalls de casament que diuen molt de cada parella de nuvis. Cal remarcar que la seva ubicació a Palamós fa que tingui els millors detalls mariners de tota la Costa Brava. Petits detalls que són tot un luxe i que acabaran de donar un toc “especial” al dia més important de les vostres vides.

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus de productes ofereixen?
    Pastissos de casament, galetes, taules dolces. Detalls de casament, dolços i detalls convencionals.
  2. Feu detalls i/o invitacions a mida?
    Sí, tant en pastisseria com en detalls.
  3. Amb quina antelació han de contactar?
    En pastisseria mínim un mes abans, en detalls, el més aviat possible.