El Taller de les Flors compta amb 20 d’anys d’experiència i va néixer amb l’objectiu d’oferir servei integral en la decoració floral per a bodes, esdeveniments i festes assenyalades.

Avui és un referent de tendències en decoració floral a tota la província de Tarragona. És per això que compta amb els millors professionals, dissenyadors que us ajudaran a triar la decoració que més s’ajusti als vostres gustos, necessitats i exigències, amb el toc inconfusible del Taller de les Flors. Tot pensat per a que el dia del vostre casament només us preocupeu de gaudir d’un dia on les flors i la creativitat del Taller ajudaran a que sigui únic i irrepetible.

A El Taller de les Flors trobareu tot el que necessiteu per decorar el vostre casament: Des del Ram de núvia, la decoració per a l’església o cerimònia civil, la decoració del vostre banquet nupcial i la decoració del cotxe nupcial. Treballen, es desplacen i decoren casaments a tota la província de Tarragona.

Trobareu la seva floristeria a Vila-Seca, però si sou amants de les destinacions exòtiques, amants del carib, les seves platges verges,  paradisíaques de sorra blanca,  i us decidiu en celebrar un casament a la República Dominicana, també hi tenen Taller Floral. Concretament a les Terrenas a la península de Samaná,  i s’especialitzen en casaments únics, events exclusius per al dia més meravellós de la vostra vida.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Decoració de cerimònies, Banquet nupcial, decoració de cotxes. Toies i Solapes.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Tota decoració del Taller de les Flors és a mida de cada parella de nuvis .
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?