Eli fotografia d’estudi, són dos fotògrafs professionals per vocació dedicats als moments més especials de la teva vida, fent que aquest moment quedi immortalitzat per sempre. Realitzen fotografia romàntica, espontània, creativa i única. Aconseguint que aquest somni que heu desitjat tota la vida es faci realitat.

Disposen de servei de fotografia, vídeo, photocall, fotografies impreses a l’instant al mateix restaurant i el drone, que els ajuda a captar fins a l’últim detall des d’una altra perspectiva.

Contacteu amb ells i explica ‘lsi, com voleu aquest dia. Ells estan per fer-ho realitat!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Foto, preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotografies en alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotografies, Opció de posar decorat dins el restaurant per a fotos convidats, lliuraments amb cd personalitzat en caixa de fusta de primera qualitat i possibilitat d'imprimir fotos al mateix restaurant.
  2. Oferiu pack boda?
    El pack de noces inclou: àlbum (opcional) i els cds personalitzats amb foto, per als pares. També inclouen fotografies en alta resolució i el retoc, de regal una impressió de 15 x 20
  3. Oferiu servei de desplaçament?
    Sí.