Elitday és una empresa innovadora, on treballen amb cos i ànima en cada casament i esdeveniment que realitzen. Cada detall del vostre enllaç estarà cuidat amb molta cura i afecte, perquè en aquest gran dia estigueu a gust amb la vostra celebració.

Gràcies a la seva experiència de més de 10 anys en la indústria de la moda i la decoració i en la realització de cursos de creixement personal, han estat capaços de fusionar la importància que té cada detall, amb cadascuna de les emocions que, sens dubte , van a florir aquest dia.

Sabran escoltar i capturar el que realment necessiteu i voleu per la vostra boda. Elitday organitza i decora amb consciència, estudiant cada detall perquè el resultat sigui perfecte. Destaca per la seva versatilitat i flexibilitat, aportant idees i solucions a cada parella. A mésa més, treballen amb proveïdores professionals, però sense exclusivitat. S’adapten al pressupost i necessitats dels seus clients, per a garantir un casament de somni.

Preguntes freqüents
 1. Quin màxim de convidats?
  Il·limitat
 2. Teniu pack de nuvis?
  Sí, oferim 3 packs: - Coordina el meu dia - Decora el meudia - My Elite Day Cada pack es pot personalitzar, afegint o treient alguns dels serveis que inclou.
 3. Quins serveis oferiu?
  Organització, coordinació i decoració del vostre casament. Organització i planificació de la cerimònia. Localització de l'espai on celebrar la boda. Recomanació de diferents proveïdors (sense exclusiva). Estilisme. Wedding destination: Casa't al país on vulguis. Assistència el dia del casament.
 4. Quins tipus de cerimònies treballeu?
  Civil, religiosa (qualsevol tipus), simbòlica...
 5. Sou especialistes?
  Sí, en casaments a Girona i arreu del món.