Després de molts anys de dedicació a l’art floral, neix Emocions Florals, fruit de les il·lusions i experiències de la Núria. Estarà encantada en assessorar-vos en tot el que li proposis.

El seu objectiu és que la delicadesa de les flors puguin expressar el que sentiu en qualsevol moment.

Emocions florals és una floristeria actual, alla podeu trobar  flors de temporada, arranjaments i detalls personalitzats per a qualsevol ocasió. Per tal de poder fer la millor eleciópossible sera necesiari que sapigan una serie de caracteristiques com son:

  • Els colors que emocionen ala parella.
  • Flors preferides.
  • Com sontant el vestit de la nuvia com el del nuvi.
  • Epoca del casament, per escollir les flors de temporada.

El ram que portarà la núvia és una peça clau, ja que l’acompanyarà durant tota la celebració d’aquesta manera es buscara relacionar tant les flors del raim com les del cabell de la nuvia per tal de creear una harmonia amb el vestit i amb el seu caràcter. Tot personalitzat… són detalls que marquen la diferència.

A més, s’encaregan de l’ambientació a l’espai on es celebra l’esdeveniment, per tal de poder fer-ho el mes bonic i comode pels nuvis.

Emocions Florals serà la teva floristeria ideal per gaudir del teu gran dia.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Flors per casaments, com els rams de núvia, accessoris i detalls i decoració del casament. També servei de floristeria i funerària.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, cada ram de núvia és personalitzat.