L’Ermita de Santa Llúcia és un complex rural situat molt a prop de Figueres a un indret molt tranquil, al costat del mar i la muntanya, al cor de l’Empordà.

És un espai que compta amb l’Església de Santa Llúcia de Tonyà i l’antiga casa de l’ermità. Està envoltada per un entorn natural ple de vegetació amb unes vistes espectaculars i una tranquil·litat on gaudireu al màxim del vostre casament.

Tots els espais de l’Ermita de Santa Llúcia, tant interiors com exteriors, poden acollir el vostre casament amb la garantia de qualitat en tots els seus serveis. Als seus jardins podreu gaudir d’un casament molt complet:

 • La celebració de la cerimònia civil a l’aire lliure
 • Prendre un còctel sota els arbres
 • Celebrar el vostre banquet

A més, també disposareu de diferents racons i zones de chill-out per gaudir amb els vostres amics i familiars. Les seves instal·lacions també compten amb un espai cobert semiobert per si fossin necessàries i, on podreu fer, per exemple, el ball final.

La casa compta amb 6 habitacions completes per a 15 persones. Aquestes tenen bany, cuina equipada, sala d’estar, menjador i barbacoa. A més, si necessiteu ajuda amb el banquet, flors i decoració, ells us aconsellaran empreses que ja han treballat a la finca i, la coneixen molt bé.

L’espai complet de l’Ermita de Santa Llúcia és ideal per a celebracions amb un total de fins a 70 convidats.

Us podeu posar en contacte amb ells i us assessoraran de manera personalitzada, per adaptar-se a les vostres preferències. Us ajudaran i us oferiran totes les facilitats per donar forma a una celebració al vostre gust i, en la qual pugueu gaudir al màxim del vostre gran dia.

Preguntes freqüents
 1. Celebreu més d'un casament al dia?
  No
 2. Teniu hora límit per la celebració?
  No
 3. Teniu exclusivitat en música, fotografia i càtering?
  No
 4. Lloguen tant la casa, com l'espai exterior?
  Si, podeu disposar de tots els espais: zones de gespa, terrassa, espai cobert, aparcament, espai infantil... I, de la casa amb 6 habitacions per a 15 persones, amb bany, cuina, sala d'estar, menjador i barbacoa.
 5. Per quin temps es pot llogar?
  Per a tot un cap de setmana, de divendres a diumenge.
 6. Us en cuideu del banquet i les flors?
  Us lloguen l'espai i us aconsellen empreses que han estat a la finca i la coneixen bé.