Si vols sorprendre els teus convidats amb un ball nupcial únic, has de posar-te en contacte amb l’Escola de Ball Avança. Una escola de ball que va néixer fa més de quinze anys amb la intenció d’unir una passió amb un propòsit, que anés més enllà que un simple negoci: crear un espai on desenvolupar-se en la dansa oferint un servei en el camp professional i sobretot lúdic.

El primer ball com casats és sempre un moment màgic i important. Amb aquests professionals de la dansa podreu preparar una bona coreografia que segur que encantarà als teus amics i familiars. A més, passareu moments molt divertits mentre l’assageu.

Una cançó romàntica i després una altra més divertida per animar a la gent? Un vals tradicional? Aquella cançó tan especial per a vosaltres? Els professionals de l’escola de Ball Avança aconseguiran que en uns dies sigueu uns autèntics ballarins. Es pot preparar una coreografia d’una única cançó o bé fer una barreja de diverses cançons, preparant un moment de sorpresa per a tots els convidats.

Estan oberts a tota mena de gent, tinguis o no experiència. No dubtis ni un segon a escriure’ls, trucar-los o visitar-los, serà un plaer atendre les teves necessitats. T’encantarà!

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb tu?
    Com més aviat millor! Així podem planificar amb més temps, i tindreu temps per assajar.
  2. Necessites algun material en concret o condicions específiques per poder oferir els teus serveis?
    No.
  3. Treballes sol o comptes amb un equip de professionals?
    Som un equip.