avança_dance_and_fitness_logo

Si vols sorprendre els teus convidats amb un ball nupcial únic, has de posar-te en contacte amb el Centre Avança Dance&Fitness. Una escola de ball que va néixer fa més de quinze anys amb la intenció d’unir una passió amb un propòsit, de crear un espai on desenvolupar-se en la dansa oferint un servei en el camp professional i sobretot  el camp lúdic.

El ball nupcial  és sempre un moment màgic i important. Amb el Centre Avança Dance&Fitness aquests professionals de la dansa podreu preparar una bona coreografia que segur que encantarà als teus amics i familiars. A més, passareu moments molt divertits mentre l’assageu. 

Una cançó romàntica i després una altra més divertida per animar a la gent? Un vals tradicional? Aquella cançó tan especial per a vosaltres? Els professionals del Centre Avança Dance&Fitness aconseguiran que en uns dies sigueu els reis de la pista. Es pot preparar una coreografia d’una única cançó o bé fer una barreja de diverses cançons, preparant un moment de sorpresa per a tots els convidats.

Estan oberts a tota mena de gent, tinguis o no experiència. No dubtis ni un segon a escriure’ls, trucar-los o visitar-los, serà un plaer atendre les teves necessitats. T’encantarà!

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb tu?
    Com més aviat millor! Així podem planificar amb més temps, i tindreu temps per assajar.
  2. Necessites algun material en concret o condicions específiques per poder oferir els teus serveis?
    No.
  3. Treballes sol o comptes amb un equip de professionals?
    Som un equip.