Esfèric Arquitectura i Fusta és una empresa d’arquitectes que es dedica a la fabricació i lloguer de cúpules de fusta geodèsiques i altres estructures. Si vols aportar un toc “chic”, modern i innovador al teu gran dia i crear un ambient sostenible i especial, els professionals d’Esfèric seran els teus millors aliats. Disposen de precioses cúpules de fusta en diferents mides i un diàmetre màxim de 6 metres, aptes per a tot tipus d’usos: Per a l’escenari de la cerimònia, per al càtering, com a photocall, com a chillout, o per a l’espai dels músics o DJ.

Si el casament és de nit, t’ofereixen la possibilitat d’il·luminar les cúpules. Igualment, disposen de cobertes que fan ombra i a més aporten un punt elegant i singular. També hi pots afegir mobiliari, rètols o fins i tot videoprojeccions (mapping).

També t’ofereixen muntar un fotomatón al més pur estil vintage, ja que col·laboren amb una empresa especialitzada. I per descomptat, escoltaran i s’adaptaran a  qualsevol desig o necessitat especial que puguis tenir. Perquè pel teu gran dia, et mereixes un escenari únic i espectacular!

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer de cúpules de fusta. Les cúpules poden il·luminar-se i es poden cobrir amb diferents materials que permeten l’ombra i protegeixen de la pluja.
  2. Quin tipus de productes ofereixen?
    Cúpules de fusta, mobiliari, retolació i possibilitat de videoprojecció a la cúpula.
  3. Què inclouen en els vostres serveis?
    Transport, muntatge i desmuntatge, tant de la cúpula com de tots els complements que hi vulgueu afegir.