Contacte

A Espai Flors d’Olot us esperen l’Eva i el Guillem, i ho tenen tot preparat per oferir-vos la decoració floral ideal per al vostre casament. Coneixen a la perfecció cada racó de la Garrotxa i esdevenen el referent a la comarca en estil, noves tendències i atenció als nuvis.

Tant és si el vostre estil és romàntic, natural, modern o avantguardista. Us esperen amb els braços oberts disposats a fer de la decoració del vostre casament el preludi del que serà un esdeveniment que dirà molt de vosaltres, de la vostra personalitat i de la vostra història d’amor.

Són experts en rams de núvia, decoració per a casaments i tot tipus de celebracions, tot tipus d’events i d’emocions, i la millor manera de transmetre-les és mitjançant les seves composicions florals.

Rebreu un tracte i una atenció totalment personalitzada, de tu a tu. La vitalitat, alegria i emoció amb que viuen la seva feina, la palpareu només entrar per la porta de la seva botiga. Una botiga bonica, especial on cada casament és únic, com la vostra història d’amor.

Una imatge val més que mil paraules, però una visita a la seva floristeria encara més. Feu una ullada a la seva galeria fotogràfica, al seu Instagram o Pinterest i començeu a gaudir de l’organització del vostre casament des d’ara.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia i decoració de tot l’esdeveniment. Flors per a la solapa, decoració del vehicle nupcial, i tot el que necessiteu per guarnir el vostre casament
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, tots els nostres treballs són personalitzats.
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Ens desplacem arreu de la Garrotxa.