espai_llavina_perruqueria

Espai Llavina és una perruqueria ubicada a la ciutat de Granollers, Barcelona. Amb més de 40 anys al sector, s’han convertit en uns referents a la zona.

El seu equip d’estilistes professionals ofereixen les últimes tendències i, un servei únic i especialitzat per a cada client. El saló Espai Llavina té diferents serveis per oferir-vos:

 • Perruqueria: Per a dona, home i, pentinats especials i professionals per a celebracions i casaments.
 • Estètica: Tractaments facials i corporals, manicures i pedicures, maquillatge i depilacions.
 • Spa: La seva Dutxa Vichy us ajudarà a relaxar-vos i a viure una experiència única en uns moments de feina i estrès per als nuvis.

Us assessoraran de forma totalment personalitzada, perquè pugueu lluir del millor pentinat el dia del vostre casament. A més, gràcies a tots els seus serveis d’estètica, us deixaran impecables de dalt a baix, amb els serveis que desitgeu. I, també, amb el servei de la Dutxa Vichy, us deixaran totalment relaxats, per tal que pugueu gaudir del vostre gran dia amb la màxima tranquil·litat possible.

El saló Espai Llavina està obert de dimarts a dissabte i, podeu posar-vos en contacte amb ells per reservar la vostra cita i deixar que us cuidin en un moment tan especial per a vosaltres. Estareu en les millors mans!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Perruqueria, spa i estètica.
 2. Fan pentinats per a núvies?
  Realitzen tota mena de recollits i pentinats per núvies.
 3. Preparen la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.