Contacte

A Vilablareix, al bell mig d’un entorn captivador en terres gironines, Mas Marroch posa a la teva disposició els seus fantastics espais, i la exquisida cuina del Celler de Can Roca, premiada amb 3 estrelles Michelin i alguns dels premis culinaris més prestigiosos del món.

Caminant poc a poc i amb pas ferm, El Celler de Can Roca ha anat recollint pel camí premis i reconeixements de guies, crítics i altres prescriptors. La primera estrella Michelín el 1995, la segona l’any 2002 i el 2009 la tercera; el 2013 ocupa el primer lloc a la llista The World’s 50 Best Restaurants; el doctorat Honoris Causa de la Universitat de Girona; diversos Premis Nacionals de Gastronomia; en Jordi és nomenat Millor Pastisser del Món el 2014…

Mas Marroc és el lloc ideal per celebrar-hi un dia tan especial com el teu casament. El màxim objectiu de l’equip de l’espai Mas Marroch és posar en les vostres mans totes les eines necessaries perquè el dia de la vostra celebració sigueu l’amfitrió perfecte. L’entorn, el menjar, l’atmosfera, el beure, l’atenció i la completa implicació de l’equip professional va destinada a donar la total satisfacció a tots aquells a qui reuniu al voltant de la taula.

El Mas Marroch és una masia gòtica del segle XV situada als afores de Girona. Adjacent a la masia hi ha l’ampli espai per a banquets, de nova construcció, seguint unes línies arquitectòniques de màxima integració a l’entorn, amb una estètica minimalista i buscant la completa modularitat i adaptació a qualsevol format d’esdeveniment.

Els jardins centenaris que envolten la casa són un magnífic escenari per a celebracions a l’aire lliure, en plena natura i davant la bella pedra del mas. També esdevenen ideals per assaborir els aperitius. Tanmateix, posa a la vostra disposició el seu nou espai, L’Àgora, una singular edificació ecosostenible perquè vosaltres i els vostres convidats pugueu gaudir sota una pèrgola natural feta amb materials quilòmetre zero, dissenyada per l’arquitecte Oriol Roselló.

El teu gran dia serà el més feliç de la teva vida. Deixa’l en en les millors mans!

Preguntes freqüents
 1. Nombre màxim de convidats?
  300 persones.
 2. Quins serveis oferiu?
  Cerimònia civil, aperitiu, banquet i ball.
 3. Ubicació/ entorn?
  A l'interior de la província de Girona.
 4. De quins espais disposeu?
  Jardins, salons per a banquet, portxo per a banquet.
 5. Organitzeu els serveis complementaris?
  Sí. Decoració, música i ambientació, flors, etc.
 6. Quin tipus de cuina oferiu?
  La cuina d'autor amb tocs de modernitat i de creativitat del Celler de Can Roca.
 7. Oferiu menús especials per a vegetarians, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries?
  Sí.
 8. Oferiu pastís nupcial?
  Sí.