Essential Feel us ofereix una gran varietat de grups musicals de tots els estils i gustos, per fer del vostre casament un dia únic. El seu equip de professionals del sector s’encarregarà d’amenitzar el vostre gran dia adaptant-se a qualsevol mena de casament.  

Cada actuació d’Essential Feel serà única i personalitzada per a vosaltres, ja que tocaran les cançons que vosaltres escolliu. 

Prèviament, us convidaran a assistir a un dels seus assajos perquè pugueu veure com treballen, mentre gaudiu d’un bon vermut. Sens dubte, una experiència única! Durant el vostre gran dia us ofereixen diferents serveis:

 • Música durant la recepció de convidats.
 • Música durant la cerimònia: Durant l’entrada i l’entrega d’anells.
 • Música durant l’aperitiu.
 • Música ambient mentre gaudiu del banquet.

El grup s’adapta a les necessitats de cada esdeveniment, oferint un servei personalitzat perquè us sentiu còmodes en tot moment. Per això, és important contactar amb ells com més aviat millor per poder explicar-los els vostres gustos musicals i les vostres preferències durant el dia del casament. 

Essential Feel és l’opció ideal, la seva música elegant i de qualitat és la garantia d’una celebració inoblidable a prop dels vostres amics i familiars!

Preguntes freqüents
 1. Es poden escollir les cançons?
  Sí.
 2. Quin estil musical toquen?
  Tots els estils que desitgeu.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Música per l'entrada, la cerimònia, l'aperitiu, el banquet...