Events and Go són especialistes en convertir casaments en esdeveniments màgics, personalitzats i totalment inoblidables. Ofereix un servei molt complet de wedding planner, que inclou l’organització de tots els detalls del teu gran dia. la decoració, les flors, la cerca de l’espai, el protocol, les minutes i el seating plan, els músics i DJsatrezzo, càtering… i qualsevol extra tan original com un food truck o un servei d’animació.

Al capdavant d’aquest projecte, Ivan Garcia, durant 15 anys Dj i director de les discoteques Menfis i Eibisí, dues de les sales més importants de Catalunya. Una fantàstica selecció de wedding planners completen aquest equip que té com a únic objectiu que el teu dia B sigui el més feliç de la teva vida. Durant l’esdeveniment, estaran al vostre costat perquè no hàgiu de patir per res, i per solucionar qualsevol imprevist que pugui sorgir.

Deixa el teu dia B en les millors mans. T’ho mereixes!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Servei de wedding planner i organitació integral de casaments, events corporatius, markets, musica i Djs...
  2. Quins serveis oferiu quant a organització de casaments?
    Ens encarreguem de tots els detalls, des de la cerca de l'espai ideal, la decoració, la música, so i il·luminació, càtering, minutes, seating plan, extres com atrezzos, food truck... tot el que la parella pugui desitjar.
  3. Quin estil de casament treballeu?
    Ens adaptem a les necessitats, gustos i pressupost de la parella. Casaments de gran format, íntims i familiars, rústics, romàntics i tradicionals, vintage, moderns i informals, temàtics...