Contacte

Exus Natur és un espai únic per a la celebració del teu casament a la Costa Brava. La Masia Exus NATUR està situada en una preciosa edificació rural del segle XIX, al cor de Girona, a 5 km de les millors platges i cales de la Costa Brava. És el lloc ideal per a una celebració íntima, personalitzada, amb encant i en connexió amb la natura, allunyada de la cuitat.

El lloguer de la casa en exclusiva per a qualsevol tipus d’esdeveniment o celebració privada és l’elecció ideal per gaudir de l’encant d’aquest meravellós espai. Ofereix unes instal·lacions rústiques, acollidores i versàtils, i els seus jardins de conte són un escenari immillorable per a la sessió fotogràfica per l’àlbum de record.

Podreu celebrar el vostre banquet de noces, tant amb la seva proposta gastronòmica pròpia com mitjançant càtering extern, així com gaudir de servei de barra lliure a pactar amb la masia per a la posterior celebració. La masia pot acollir fins a 120 convidats, i disposa de sala, recepció, menjador… 180m2 d’encant rústic, en exclusiva per a tu en el teu gran dia.

Per gaudir d’una festa posterior memorable, s’hi ha condicionat un espai obert i annex a la masia, d’uns 160m2. Tanmateix, ofereix allotjament per als nuvis i per fins a 30 convidats.

L’equip d’Exus Natur personalitzarà la teva celebració, i mantindrà el contacte necessari amb vosaltres o la wedding planner, amb l’objectiu de què el teu casament esdevingui com sempre havies desitjat.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Lloguer de l'espai per a celebracions, banquet i càtering, organització del ball posterior.
 2. De quins espais disposeu?
  Sala per a banquet, menjador, recepció, espai annex a la masia pel ball, zona de WC, grans jardins.
 3. Els núvis poden fer servir el càtering d'elecció pròpia?
  Sí.
 4. Nombre màxim de convidats?
  120
 5. Oferiu exclusivitat de l'espai?
  Sí.
 6. Possibilitat d'allotjament per a núvis i convidats?
  Sí. Podem acollir fins a 30 persones.