Exus Natur és un espai únic per a la celebració del vostre casament, a l’encantadora Costa Brava. La masia està situada en una preciosa edificació rural del segle XIX, al cor de Girona i a 5 km de les millors platges i cales de la zona.

És el lloc ideal per a una celebració íntima, personalitzada i amb molt encant. Us sentireu en plena connexió amb la natura i allunyada de la ciutat.

El lloguer d’Exus Natur en exclusiva per a qualsevol mena d’esdeveniment o celebració privada, és l’elecció perfecta per gaudir de l’encant d’aquest meravellós espai. La masia ofereix unes instal·lacions amb un estil rústic, acollidores i versàtils. A més, els seus jardins de conte són un escenari immillorable per a la sessió fotogràfica del vostre gran dia.

Podreu celebrar el vostre banquet de noces, tant amb la seva proposta gastronòmica pròpia com amb un càtering extern, així com gaudir de servei de barra lliure a pactar amb la masia a la festa. La masia d’Exus Natur pot acollir fins a 120 convidats, i disposa de sala, recepció, menjador i, molt més. 

Podreu gaudir d’una festa posterior memorable. A més, s’hi ha condicionat un espai obert i annex a la masia, d’uns 160 m2. Tanmateix, us dona l’oportunitat d’allotjar-vos a les seves habitacions i descansar després d’un ple d’emocions.

L’equip d’Exus Natur personalitzarà el vostre casament, i mantindrà el contacte necessari amb vosaltres o la wedding planner. El seu objectiu principal és que el vostre casament compti amb cada detall dels que tant havíeu somiat.

Aquí podeu consultar el seu Dossier de Boda.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer de l'espai per a celebracions, banquet i càtering, organització del ball posterior.
 2. De quins espais disposen?
  Sala pel banquet, menjador, recepció, espai annex a la masia pel ball, zona de WC, jardins...
 3. Els núvis poden fer servir el càtering d'elecció pròpia?
  Sí.
 4. Oferiu exclusivitat de l'espai?
  Sí.
 5. Tenen possibilitat d'allotjament?
  Sí, amb capacitat fins a 30 persones.