Permeti que el Fairmont Rey Juan Carlos I li organitzi el casament perfecte i cuidi de cada detall perque sigui ‘feliç per sempre’. 

Aquest magnífic hotel disposa d’impressionants jardins del segle XIX on es donen lloc cerimònies civils i banquets nupcials, sent així el marc ideal per a reportatges fotogràfics.

Els versàtils salons interiors i exteriors es transformen en entorns idíl·lics, tant per a grans noces de fins a 600 convidats com per a celebracions íntimes per a familiars i amics.

Siguin quins siguin els seus desitjos, el nostre equip d’especialistes, atents i professionals, li ajudaràn a gaudir en cada moment del casament dels seus somnis. Després d’un dia ple d’emocions i com a regal de noces del Fairmont Rey Juan Carlos I, li espera una suite de luxe amb tot el confort garantit. 

A més, Fairmont Rey Juan Carlos I ofereix als seus clients el Royal Catering, un inigualable servei de càtering que els brinda la possibilitat de realitzar un esdeveniment a mida en localitzacions externes .

Royal Catering compta amb unes cuines ubicades al Fairmont Rey Juan Carlos I de més de 2.000 m2 , dotades de tots aquells avenços tecnològics que ens permeten estar a l’avantguarda en la gastronomia. El equip de xefs i la seva llarga experiència són absoluta garantia de qualitat en producte i servei .

Preguntes freqüents
 1. Màxim de convidats?
  Fins a 600
 2. Espais disponibles?
  Salons de banquets, terrassa, jardins, zona cerimònia, zona de ball, pàrquing, habitacions i spa.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, música, decoració i càtering.
 4. Localització?
  Ciutat
 5. Tipus de cuina que ofereixen?
  Mercat, tradicional, típica regional i d'autor.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs i tot tipus d'alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Fins les 4 de la matinada.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.