Fatsini és una empresa fundada l’any 1969, especialitzada en el lloguer i muntatge de carpes, escenaris, mobiliari, recursos per a so, il·luminació i audiovisuals, i fins i tot música i animació per a casaments i tota mena d’esdeveniments. Disposa d’un equip tècnic professional experimentat, que es compon d’especialistes en logística, manteniment i coordinació del servei. Des dels seus inicis i fins al dia d’avui, han realitzat centenars d’esdeveniments de tota mena i de gran envergadura, i per això s’han convertit en el màxim referent en el seu sector a la província de Tarragona i més enllà.

Si pel teu gran dia vols comptar amb una carpa que s’adapta perfectament a l’espai de la celebració, a l’estil del casament i al nombre de convidats, amb Fatsini estaràs en les millors mans. Disposen de 6 tipus de carpes en diferents estils, de les que ofereixen alternatives en diferents mides. Jaimas, carpes a dues aigües, carpes poligonals, cobertes… el repertori és espectacular.

Tanmateix, posen a la teva disposició altres accessoris i productes com tarimes i escenaris, recursos pel càtering i mobiliari, servei de so, il·luminació i audiovisuals, tot amb les tecnologies més avançades. L’equip de Fatsini ho muntarà a l’espai que hagis escollit pel teu casament, realitzarà el servei durant tota la celebració, per posteriorment desmuntar les infraestructures i emportar-se el material i mobiliari, un cop finalitzat el casament.

Però els serveis de Fatsini van encara molt més enllà. Disposen d’una fantàstica cartera d’artistes i orquestres (humoristes, grups musicals i d’espectacle, xarangues i molt més), entre els que figuren personalitats tan conegudes i populars com Godoy, Berto Romero, Dani Martínez, Dani Mateo, El Peyu, QueQue, o grups musicals com Marengo, Chasis, Draco, Mito, Calle Mayor, l’Orquestra Euforia… la llista és infinita!

Sense dubte, si vols convertir el teu gran dia en un esdeveniment sense precedents, inoblidable i totalment singular, en el que no trobis res a faltar, Fatsini és una aposta segura!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Lloguer i muntatge de carpes, tarimes, escenaris, pistes de ball, mobiliari per a banquet i càtering, serveis de so il·luminació i audiovisuals, animació (artistes, grups musicals i orquestres)
  2. Quin és el mètode de treball/servei?
    Oferim un servei integral: Transport, muntatge i desmuntatge i servei de so, il·luminació i audiovisuals durant tota la celebració.
  3. Que destacaríeu del vostre servei?
    La gran varietat de productes i serveis, la professionalitat de l'equip humà de Fatsini i la nostra fantàstica cartera d'artistes de música i animació.