Feelgood Music és un equip de DJs especialitzats en Sonorització amb DJ i il·luminació creativa d’esdeveniments privats com casaments i esdeveniments d’empresa.

Tenen una experiència de més de 30 anys treballant al sector de l’animació organitzant moments de diversió de forma creativa i diferent.

S’encarreguen de la música i il·luminació sempre d’acord amb els vostres gustos, personalitzen la vostra festa i tota la celebració.

Ofereixen una gran selecció musical per la festa del vostre casament buscant els moments més distesos i aconseguint que els assistents vibrin amb la música alhora que s’escapen de la rutina.

En un esdeveniment d’aquesta índole s’ajunten grups de persones de diferents edats i gustos musicals, per això cal posar una gran varietat musical. Tot i això, durant la festa, els DJ professionals observen la música que agrada més donant més rellevància a aquest estil.

Preguntes freqüents
 1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  El més aviat possible. Algunes vegades la data ja està reservada amb mesos d'antelació.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Exquisida música per a la cerimònia i l'aperitiu, música ambiental durant el banquet i música per al ball amb un gran equip de música i Dj de Feelgood i una il·luminació innovadora i elegant.
 3. Quin repertori teniu?
  Ampli repertori de tots els estils: el millor jazz anys 30, rock'n'roll dels 50, motown funky, disc dels 70 i 80, pop rock dels 90, deep house, dance, electro llatí, pop comercial, etc
 4. Hi ha algun problema o impediment si sol·licitem un tema que no és al repertori?
  No. A l'entrevista prèvia podeu demanar el que vulgueu i ho preparem i si no, portem en directe a cada casament més de 50.000 cançons.