Ferran Murillo Fotografia és un projecte que neix de la passió per la fotografia des de molts anys enrere. Capturarà els instants, els gestos i les mirades del vostre gran dia per convertir-los en un record únic i etern.

La seva especialitat són els reportatges socials i el seu principal objectiu és poder immortalitzar els moments més especials de les vostres vides. Ferran Murillo Fotografia destaca per la seva originalitat per aconseguir la màxima creativitat, l’emoció per capturar els més instants únics i la professionalitat en cadascun dels seus projectes.

Realitza tota mena de reportatges; de pre boda, del dia del vostre casament i de post boda. A més, ofereix la possibilitat d’enviar totes les fotografies en format digital en alta definició, maquetació, en format d’àlbum i impressions.

També té altres serveis a la vostra disposició com vídeo, mini àlbums, photocall i fotomatón.

A Ferran Murillo Fotografia tenen un gran ventall de packs boda:

 • Basic: Reportatge del dia del casament i entrega de les fotografies editades digitalment
 • Standar: Pre boda + Reportatge del dia del casament i entrega de les fotografies editades (a través de pen drive)
 • Premium: Pre boda + Reportatge del dia del casament i entrega de les fotografies editades (a través de pen drive) + Àlbum + Reportatge post boda

Tot i així, tots els packs són personalitzats segons les necessitats de cada parella.

L’equip de Ferran Murillo Fotografia fa els seus reportatges amb càmera i objectius d’alta gama, amb flash i modificadors.

La seva forma de treballar es basa en connectar amb els nuvis. Troben què és imprescindible establir una relació propera i de confiança, per tal de poder capturar els moments amb la màxima naturalitat possible.

A Ferran Murillo Fotografia faran del dia més màgic de les vostres vides, un record inoblidable.

 

 

Preguntes freqüents
 1. Feu més d'un casament al dia?
  No.
 2. Quin estil treballeu?
  Tradicional, reportatge social, posats, pre boda...
 3. Tens possibilitat de desplaçament?
  Sí, gratuït fins a 75 km.