Fina Brunet Florista es dedica al món de les flors, a fer art a través de les flors, a transmetre sentiments. Hi ha tantes flors diferents com persones al món, estan segurs de trobar aquella que sigui perfecte per a tu, i que hi sigui present el dia del teu casament.

Com a amants de les flors i la decoració, estaran al teu costat en tot moment per a fer del teu dia un inoblidable, que cada racó digui una mica de vosaltres. Que parlin les flors, amb els seus colors i aromes.

Treballen sobre les teves expectatives i necessitats, adaptant-se als teus gustos, buscant junts la millor decoració possible per al teu casament, fer-lo únic i especial per a vosaltres, per a fer d’aquest un dia inoblidable.

Preparen rams personalitzats, els centres de taula, els detalls per als convidats o el tocat per al pentinat de la núvia. Podreu trobar tots aquests serveis a la seva botiga, un gran garden on us sentireu com a casa, un espai on les plantes i flors són protagonistes.

A Fina Brunet Florista preparen sorprenents rams, els diferents dissenys en centres, les plantes més diverses, tot això es troba en la nostra botiga. Sense deixar d’oferir experiència i assessorament en esdeveniments, noces, regals d’empresa i commemoracions.

Ofereixen totes les flors i ornaments florals que puguis desitjar en el dia del teu enllaç, també tota mena de detalls pels vostres convidats. Aquest dia en què tot ha de ser perfecte i tal com tu ho has somiat.

A més, fan dissenys personalitzats, sempre a mida dels desitjos dels nuvis. Compten amb un espai a la botiga on podreu veure diferents composicions florals i idees. Fina Brunet Florista és la teva opció per a organitzar el casament dels teus somnis i omplir-lo de flors!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, decoració floral per la cerimònia, banquet, cotxe i detalls de casament.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí, per descomptat.
  3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
    Sí.