Logo_floristeria_flor_de_te

Les flors són les grans protagonistes del dia a dia de la Floristeria Flor de Té de Torregrossa. Una floristeria especialitzada en decorar els casaments més emblemàtics de les terres de Lleida.

La delicadesa amb la qual tracten la flor, el bon gust, i la seva dedicació i experiència, fan que les seves creacions i dissenys florals siguin únics, i es converteixin en la decoració perfecta per un dia tan especial, màgic i romàntic com ho és el dia del vostre casament.

Els serveis que ofereixen són els següents:

 • rams de núvia
 • planificació i disseny de la decoració del casament
 • decoració de cerimònia civil i religiosa
 • decoració de l’espai on se celebrarà el convit de casament: decoració de taules, de l’espai interior i interior…
 • decoració floral del cotxe nupcial
 • detalls florals per als convidats

Els arranjaments florals de la floristeria Flor de Té, són armònics, i creen l’ambient ideal perquè el vostre casament destil·li i digui molt de vosaltres.

Petites obres d’art, que restaran al vostre record per sempre més.

La floristeria Flor de Té, s’adapta sempre als vostres gustos, pressuposts i a l’estil que voleu pel vostre casament. Sempre us aconsellaran quina és la millor decoració en funció del lloc on us caseu, la temporada de l’any, etc.

Confieu la decoració floral del vostre casament a les mans de la Floristeria Flor de Té de Torregrosa, i gaudiu al màxim de la organització del vostre casament!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Decoració floral per a casaments: rams de núvia, decoració de la cerimònia civil i religiosa, l'interior i / o exterior de l'espai on se celebrarà el casament, decoració del cotxe nupcial. Detalls per als convidats
 2. Fan rams de núvia personalitzats?
  Sí, tots els rams es fan a mida de cada núvia
 3. Tenen possibilitat de desplaçament?