A Floratelie són experts en decoració i art floral per a tota mena d’espais. S’encarregaran de donar vida i màxima personalitat a cada racó del vostre casament. 

Faran realitat les idees més creatives i atrevides que tingueu en ment, per fer del vostre casament, un lloc totalment especial i únic per a vosaltres i els vostres convidats. A Floratelie treballen amb diferents tècniques estilístiques d’última tendència en el sector de l’art floral. És a dir, convertiran l’esdeveniment en una completa fantasia a base de flors espectaculars.

Cuidaran cada petit detall del vostre gran dia, oferint-vos un munt de serveis i, convertint cada racó el més elegant i impecable que pugueu imaginar-vos.

 • Rams per la núvia
 • Decoració i art floral per la cerimònia
 • Decoració pel banquet
 • Tocats florals 
 • Decoració pel cotxe de nuvis

Si voleu comptar amb un record únic del millor dia de les vostres vides, us donen l’opció de preservació del ram nupcial perquè pugueu tenir-lo per sempre.

Tots i cadascun dels seus dissenys són totalment personalitzats, perquè pugueu donar un toc personal. A més, si teniu pensat fer la celebració a un espai exterior amb jardí o piscina, a l’equip de Floratelie també són experts en disseny paisatgístic. 

No ho dubtis més i deixa que Floratelie converteixi el vostre dia en un lloc especial i màgic, que recordareu per a tota la vida.

Preguntes freqüents
 1. Tenen possibilitat de desplaçament?
  Sí.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Disseny i art floral per espais interiors i exteriors, cotxe de nuvis, banquet. cerimònia, rams de núvia...
 3. Fan rams de núvia personalitzats?
  Sí.