floristeria_cal_tino

A la Floristeria Cal Tino els mou omplir de bellesa floral el vostre gran dia i els fa molt feliços posar-se al vostre servei.

Us escolten, coneixen les flors que us fan somiar i us encisen per poder crear i personalitzar el ram de núvia, que possiblement voldreu lliurar aquella persona especial per vosaltres o bé conservar-lo i recordar mitjançant les flors del bouquet, totes les emocions viscudes aquell dia.

Amb flor natural o preservada, treballen tots els complements: braçalet, corona pel cabell, fermall de solapa pel nuvi… Poden ressaltar i donar més vida a l’espai que heu escollit per la vostra celebració, omplint de color la taula de dolços, el pastís nupcial, la barra lliure o vestint les taules amb centres florals confeccionats especialment per vosaltres i que enlluernaran de ben segur als vostres familiars i amics. Vestint de gala l’església o l’espai civil, us posen elegant el cotxe que portarà a la núvia, confeccionen el seating o els regals pels convidats. Faran del vostre dia, una experiència única.

Cal Tino, té un gran compromís pel medi ambient, això fa que la flor sigui fresca, de temporada i gran qualitat.

Us esperen amb il·lusió a la Floristeria Cal Tino.

Preguntes freqüents
  1. Fan rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, decoració d'espais, decoració floral de cotxe de nuvis, centre de taula...
  3. Amb quanta antelació recomanen contactar?
    Quan abans millor.