floristeria_cal_tino

A Floristeria Cal Tino són experts en serveis de jardineria i floristeria. Els trobareu ubicats a Cabrera d’Anoia i compten amb una llarga experiència al sector floral.

S’encarregaran de deixar l’espai del vostre casament decorat d’una forma única i especial que sorprendrà a tots els vostres convidats. A Floristeria Cal Tino tenen les flors ideals per a cada celebració, gràcies al seu equip especialitzat en art floral. Per tant, us assessoraran, decoraran i personalitzaran al 100% cada proposta, per adaptar-se a allò que vulgueu transmetre durant el gran dia. 

Donaran el seu toc floral a qualsevol detall que pugueu imaginar:

 • Cotxe de nuvis.
 • Centre de taules.
 • Decoració de mobiliari i racons.
 • Corones de flors.
 • Ram de núvia. 
 • Decoració de la cerimònia, del banquet, de l’espai del ball…

Escoltaran tots els vostres desitjos i idees i us faran gaudir d’un espai màgic, tal com l’havíeu somiat. Floristeria Cal Tino es l’opció ideal pel dia més especial de les vostres vides, deixeu tota la decoració floral a les seves mans i no us preocupeu per res. Quedareu sorpresos! 

Destaquen per cuidar fins a l’últim detall, perquè tot surti tal com havíeu parlat. Posen tots els seus coneixements, dedicació, professionalitat i passió per la seva feina, perquè cada parella quedi totalment satisfeta amb la feina. 

Contacteu amb ells i deixeu l’espai de la vostra celebració impecable i meravellós!

Preguntes freqüents
 1. Fan rams de núvia personalitzats?
  Sí.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Rams de núvia, decoració d'espais, decoració floral de cotxe de nuvis, centre de taula...
 3. Amb quanta antelació recomanen contactar?
  Quan abans millor.