floristeria_cal_tino

A Cal Tino, la seva passió és convertir el vostre casament en un somni fet realitat a través de la bellesa floral. El seu equip d’experts s’enorgulleix d’escoltar atentament els vostres desitjos i crear composicions úniques que reflecteixin la vostra personalitat i estil.

Comencem pel ram de núvia, un element emblemàtic que Cal Tino confeccionarà amb cura i dedicació, sigui amb flors naturals o preservades. Coneixem les flors que us fan somiar i treballarem amb vosaltres per crear el ram perfecte, tant si voleu lliurar-lo a una persona especial com si voleu conservar-lo com a record inoblidable del vostre gran dia.

A més del ram, a Cal Tino ofereixen una àmplia gamma de complements florals per a la núvia i el nuvi, com ara braçalets, corones pel cabell, fermalls de solapa i molt més. També poden decorar l’espai de la vostra celebració, des de la taula de dolços fins al pastís nupcial, la barra lliure o les taules dels convidats, creant un ambient únic i memorable.

A Cal Tino, es comprometen amb el medi ambient, per això treballem amb flors fresques, de temporada i de la màxima qualitat.

No dubteu a visitar-nos a la Floristeria Cal Tino, on us esperarem amb il·lusió per assessorar-vos i ajudar-vos a crear un casament únic i inoblidable.

Cal Tino: la vostra floristeria de confiança per al vostre gran dia.

Preguntes freqüents
  1. Fan rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, decoració d'espais, decoració floral de cotxe de nuvis, centre de taula...
  3. Amb quanta antelació recomanen contactar?
    Quan abans millor.