Floristeria Elles està situada a ple centre de Vic. Compta amb una llarga experiència i tradició en el sector de la decoració floral, és per això que s’ha convertit en un important referent per a les parelles d’Osona i més enllà.

A l’hora d’omplir el teu gran dia de flors, colors i aromes, l’equip de Floristeria Elles, un equip de persones que de la seva passió han fet la seva professió, serà el teu millor aliat. El seu màxim objectiu és poder fer realitat el vostre casament tan somiat amb el concepte de decoració floral que sempre havíeu desitjat.

 • Guarniments del cotxe nupcial.
 • Rams de núvia personalitzats.
 • Centres de taula.
 • Decoració d’espais i mobiliari.

Per això, posen a la vostra disposició un fantàstic i ampli repertori d’espècies florals perquè trieu les que més us agradin. Després d’escoltar les vostres idees i suggeriments, i de conèixer els vostres gustos i necessitats, dissenyaran una decoració floral a mida i totalment personalitzada. La Floristeria Elles cuidarà fins a l’últim detall i seguint en tot moment l’estil que vulgueu; Vintage, clàssic, rústic o temàtic… Res és impossible amb Floristeria Elles.

Pel vostre casament us mereixeu els millor professionals i amb la Floristeria Elles estareu a les millors mans!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Rams de núvia, decoració floral per a la cerimònia i banquet, guarniments per a cotxe nupcial...
 2. Fan rams de núvia personalitzats?
  Sí, totalment personalitzats amb diferents estils; clàssics, vintage... D'acord amb l'estil de la núvia.
 3. Tenen disponibilitat per desplaçament?
  Sí.